16.09.2014      8:34
D-Link

D-Link predstavlja najmanjšo kupolasto kamero za neopazen nadzor z možnostjo premikanja gor/dol in levo/desno

Da bi zadostil velikemu povpraševanju na globalnem trgu video nadzornih naprav in v skladu z napovedano dvomestno rastjo (v odstotkih) v letu 2014 [1], je D-Link razširil svoj portfelj video nadzorne opreme s svojo do sedaj najmanjšo kupolasto kamero, ki se lahko premika gor/dol in levo desno. S svojo novo kupolasto omrežno kamero polne HD-ločljivosti z možnostjo premikanja gor/dol in levo/desno (DCS-5615) D-Link še enkrat potrjuje svojo zavezanost temu hitro rastočemu trgu in ponuja podjetjem celovit nabor video nadzorne opreme, ki lahko izpolni skoraj vsako varnostno potrebo.

Podatki iz najnovejšega informativnega dokumenta raziskovalne hiše IHS Technology „Trends for 2014 - Video Surveillance Trends for the Year Ahead“ kažejo, da bo video nadzor v letu 2014, zahvaljujoč najnovejšim spremembam na področju proizvodov PoE (Power over Ehternet), ki omogočajo napajanje preko omrežja, postal dostopnejša rešitev za  vodje varnosti. D-Linkova kamera z možnostjo premikanja gor/dol in levo/desno, ki podpira PoE, ne potrebuje ločenega napajanja, zato je idealna za uporabo tam, kjer električne vtičnice niso na voljo, ali na težko dosegljivih območjih. Zaradi majhne velikosti – v dolžino meri kot računalniška miška povprečne velikosti – je ta kamera preprostejša za namestitev, poleg tega pa je očitno tudi odlična izbira za podjetja, ki potrebujejo rešitev za neopazen nadzor.

„Vse več lastnikov podjetij se odloča za video nadzor, saj se zavedajo, da je to preprost in cenovno ugoden način varovanja njihovih objektov. Povpraševanje po teh napravah je čedalje večje, razširitev našega bogatega portfelja s kupolasto omrežno kamero z možnostjo premikanja gor/dol in levo/desno pa potrjuje našo stalno zavezanost zagotavljanju cenovno dostopnih in ugodnih kamer za podjetja, ki lahko izpolnijo vse njihove varnostne potrebe,“ je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria.   „Naša nova kupolasta kamera z možnostjo premikanja gor/dol in levo/desno je odlična izbira za podjetja, ki potrebujejo neopazno nadzorno rešitev, pri tem pa omogoča preprosto namestitev in čiste, podrobne posnetke.“

Po podatkih poročila IHS obstaja veliko povpraševanje po sistemu video nadzora, ki z eno samo kamero omogoča nadzor nad velikim območjem. To pa še nikoli ni bilo lažje kot s kupolasto kamero z možnostjo premikanja gor/dol in levo desno, saj omogoča kar 360-stopinjsko premikanja gor/dol. Poleg tega ima tudi funkcijo 16-kratne digitalne povečave, ki podjetjem omogoča usmerjanje na ciljno področje ali objekt in podrobnejši nadzor, kot je to sicer možno z običajnimi posnetki.

Tipalo slike z dvema milijonoma slikovnih pik omogoča uporabnikom snemanje v visoki ločljivosti, in sicer do polne HD-ločljivosti 1080p, kar zagotavlja jasne in podrobne posnetke. Če pride do kaznivega dejanja, lahko to pomaga policiji pri prepoznavanju storilcev in analiziranju morebitnega video dokaznega gradiva.

Video snemanje sproži vsako nepričakovano gibanje v poslovnih prostorih. Vgrajena reža za kartico microSD omogoča kameri nadaljevanje snemanja in shranjevanja posnetkov tudi ob okvarah omrežja. Zaznavanje nepooblaščenega posega je še ena priročna funkcija, sproži pa ga sprememba izostritve ali preusmerjanje kamere. Izbirno je na voljo tudi prejemanje e-poštnih obvestil ob vsakem zaznanem gibanju ali nepooblaščenem posegu, kar uporabnikom ponuja možnost za pravočasno preverjanje in ukrepanje.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

[1] Informativni dokument raziskovalne hiše IHS Technology o trendih na področju video nadzora v letu 2014 „Trends for 2014 – Video Surveillance Trends for the Year Ahead“: http://press.ihs.com/press-release/corporate-financial/global-video-surveillance-market-expand-double-digit-percentage-20

Povezave:D-Link

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

S tem pametnim dežnikom ne bomo nikoli zgreši... 2
skeptik  |  Če bi na RN to vedeli, ne bi napisali ni...
Amazonova futuristična trgovina brez blagajn ... 3
abhorsen.  |  Ja tak to je eni so bogato plačani, da r...