31.03.2014      10:30
D-Link AC750

D-Link predstavlja prvi prenosni brezžični usmerjevalnik AC in polnilnik na svetu

D-Link je predstavil prvi prenosni brezžični usmerjevalnik AC in polnilnik na svetu, ki mobilnim uporabnikom ponuja izboljšano zmogljivost omrežja in večjo priročnost. Pogosti potniki in mobilni uporabniki si lahko z brezžičnim prenosnim usmerjevalnikom AC750 in polnilnikom (DIR-510L) zagotovijo izjemne hitrosti, izboljšano zmogljivost, preprosto spremembo katere koli povezave v hitro brezžično dostopno točko za izmenjavo datotek, pretakanje predstavnosti in brskanje po spletu.  Še večjo priročnost pa zagotavlja vgrajena, visoko zmogljiva, polnilna baterija, ki uporabnikom omogoča istočasno polnjenje mobilnih naprav kar na poti.

»Današnji mobilni življenjski slog od nas pogosto zahteva uporabo brezžičnih dostopnih točk in souporabo internetnih povezav 3G/4G LTE z drugimi,« je dejal Tvrtko Ljubič, regijski vodja pri D-Link Adria. »Ker vse večje število mobilnih naprav podpira povezavo prek brezžičnih dostopnih točk, prenosni usmerjevalnik združuje najnovejše tehnološke dosežke, s katerimi zagotavlja preprosto uporabo, zmogljivost in mobilnost s pomočjo žičnega omrežja ehternet ali brezžične povezave, s tem pa ustvarjanje zmogljive in varne brezžične dostopne točke, medtem ko sočasno polni vašo napravo.«

Prenosni usmerjevalnik uporablja najnovejšo brezžično tehnologijo AC750, ki omogoča visoko zmogljivost in prenos podatkov med združljivimi brezžičnimi napravami.  Usmerjevalnik, ki s pomočjo dvopasovne tehnologije omogoča premostitev ob preobremenitvi omrežja in motnjah, zagotavlja skupno hitrost 750 Mb/s z uporabo kombinirane pasovne širine s frekvenco 2,4 GHz in 5 GHz.    Poleg tega pa lahko vsak pas deluje kot ločeno brezžično omrežje, kar omogoča prilagajanje omrežja glede na potrebe po povezovanju. Uporabniki lahko tudi konfigurirajo območje za goste, tako da jim zagotovijo dostop do interneta brez dostopa do preostalega omrežja.

S pomočjo aplikacije mydlink™ SharePort™za mobilne naprave lahko uporabniki kjerkoli na poti nalagajo, prenašajo in pretakajo večpredstavnosti  in dokumente na združljiv USB disk, pritrjen na prenosni usmerjevalnik, ali z njega. Po prenosu aplikacije, prijavi za brezplačen račun mydlink™ in povezovanju z usmerjevalnikom lahko uporabniki začnejo pretakati predstavnostne datoteke in jih deliti s prijatelji in družino preko internetnega dostopa.

Več o brezžičnem prenosnem usmerjevalniku AC750 in polnilniku (DIR-510L)

Brezžični prenosni usmerjevalnik AC750 in polnilnik imata nekaj naprednih komponent, ki mobilnim uporabnikom omogočajo preprosto povezovanje, souporabo in polnjenje na poti, med katere sodijo:

• visoko zmogljiva baterija – vgrajena polnilna baterija s 4000 mAh omogoča, da so pripomočki napolnjeni in pripravljeni za uporabo, vključno s tabličnimi računalniki;
  • dvoja vrata USB – omogočajo istočasno souporabo datotek in povezavo preko modema 3G/4G/LTE; priklopite USB modem 3G/4G/LTE za souporabo internetne povezave ali uporabite USB-ključ za pretakanje vsebin na različnih mobilnih napravah;
  • aplikacija mydlink™ SharePort™ – pretakajte vsebine s povezanega USB diska na več mobilnih napravah preko te brezplačne mobilne aplikacije;
  • preprosta nastavitev – samodejno zazna vrsto povezave – širokopasovni usmerjevalnik, mobilni usmerjevalnik, dostopna točka – da zagotovi optimalno hitrost in varčnost; uporabniku prijazen vmesnik hrani podatke o povezavi, da omogoči samodejno povezovanje vseh naprav;
  • tehnologija Universal Plug and Play (UPnP) in vgrajen strežnik – omogočata nemoteno in varno pretakanje večpredstavnosti na vseh napravah in aparatih, vključno s pametnimi televizorji, igralnimi konzolami in računalniki za domači kino*

*Na voljo ob naslednji posodobitvi

O družbi D-Link

Družba D-Link je eden vodilnih svetovnih ponudnikov omrežne infrastrukture, ki že 27 let zagotavlja inovativne, visoko zmogljive in intuitivne izdelke tako za podjetja kot tudi za posameznike. Že več kot četrt stoletja družba D-Link oblikuje, razvija in izdeluje vrhunska omrežja, brezžična omrežja, pomnilnike, kot tudi varnostne rešitve za IP nadzor. D-Link preko svoje globalne mreže partnerjev in ponudnikov storitev ponuja širok nabor omrežnih izdelkov tako podjetjem kot tudi posameznikom. Družba D-Link se zaveda pomena, ki ga imajo dostop do podatkov in digitalnih vsebin, njihovo upravljanje, varovanje in izmenjava, prav tako pa je bila začetnica mnogih IP tehnologij, ki zagotavljajo popolnoma integrirano digitalno omrežje v domačem in poslovnem okolju.

Spremljajte nas na družabnih omrežjih: Facebook, Twitter in LinkedIn.

Povezave:D-Link

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Je vaš računalnik počasen? Preverite 10 nasve... 4
Bigpodgurc  |  To seveda ne drži ampak pa ne povejo da ...
Apple zaradi resne napake odpoklical telefone... 4
Bigpodgurc  |  A mi lahko kdo pove kolk cajta so bli ti...
Apple zaradi resne napake odpoklical telefone... 4
abhorsen.  |  Celo jim bo uspelo kaj takega vauuu so p...
Bo AMD s kartico Radeon Pro 490 pošteno zagod... 3
abhorsen.  |  Konkurenca je vedno dobrodošla. Za koli...
Bo AMD s kartico Radeon Pro 490 pošteno zagod... 3
abhorsen.  |  he he he pretežko ;)