29.05.2014      9:24
D-Link DCS-2136L

D-Link predstavlja prvo video nadzorno kamero na svetu, ki deluje z brezžično tehnologijo AC

Prva dnevno nočna kamera s tehnologijo ‘Colour Night Vision’ (nočno opazovanje v barvah) z brezžično tehnologijo AC omogoča malim podjetjem 24-urni video nadzor po dostopni ceni.Prva dnevno nočna kamera s tehnologijo ‘Colour Night Vision’ (nočno opazovanje v barvah) z brezžično tehnologijo AC omogoča malim podjetjem 24-urni video nadzor po dostopni ceni.

D-Link je danes napovedal prvo video nadzorno kamero na svetu s podporo za brezžično omrežje AC – DCS-2136L. Dnevno nočna kamera, omogočena za aplikacijo mydlink™, ponuja lastnikom malih podjetjih napredne možnosti omrežja in opazovanja, kar vključuje belo LED-luč, ki omogoča ‘nočno opazovanje v barvi’ v popolni temi, in brezžično povezljivost z 802.11ac, ki zagotavlja boljši doseg in večjo pasovno širino omrežja.

„Ker zahteve po brezžičnim video nadzoru nenehno naraščajo,  smo se pri D-Linku odločili obogatiti ponudbo na trgu s prvo IP kamero, ki podpira novi standard brezžičnega omrežja AC,“ je dejal Tvrtko Ljubič, regijski vodja pri D-Link Adria. „Ne glede na to, ali potrebujete kamero z osnovnimi funkcijami, kamero tipa 'naredi si sam’ ali zahtevnejšo rešitev za podjetje, D-Link svojim strankam lahko ponudi najboljšo, cenovno najbolj ugodno in napredno rešitev za video nadzor.“

Dnevno nočna kamera podpira tehnologijo 802.11ac in uporabnikom ponuja najnovejši brezžični standard, ki zagotavlja združljivost brezžičnega omrežja v prihodnjih letih. Nova kamera pa ima tudi več možnosti za pasovno širino, ki omogočajo povezovanje večjega števila kamer preko brezžičnega omrežja, tako da boste lahko pazili na vam najbolj pomembne stvari. Poleg tega je tudi povratno združljiva s tehnologijo 802.11n/b/g, zato bodo uporabniki lahko še naprej uporabljali obstoječi brezžični standard in jim omrežja ne bo treba takoj nadgrajevati.

Kamera se ponaša z novo tehnologijo ‘Colour Night Vision’, ki v kombinaciji z vgrajeno belo LED-lučjo v barvnem načinu delovanja omogoča prikaz posnetkov v popolni temi, s tem pa tudi lažjo identifikacijo kot standardni, črno-beli nočni video posnetki.  Zaradi vidljive bele LED-luči, ki kaže, da je kamera vklopljena, vsiljivci neredko pogledajo neposredno v kamero, kar omogoča zajem ključnih potez obraza, pomembnih za lažje prepoznavanje.

Dnevno nočna kamera ustvarja trenutne in video posnetke v HD-ločljivosti do 720 p, tako da je vsaka neželena dejavnost zajeta na izjemno podrobnih posnetkih visoke kakovosti. Poleg tega ima tudi funkcijo ePTZ in digitalno povečavo, kar podjetjem omogoča spremljanje gibanja, zumiranje in razširitev nadzorovanega območja za do 10-krat. Ta funkcija je koristna predvsem pri nadzorovanju večjih območij, kot so denimo nakladališča, skladiščne enote ali večje recepcije, ne da bi pri tem bile izgubljene podrobnosti.

Dnevno nočna kamera, ki ima podporo za mydlink™, omogoča preprosto namestitev in integracijo v obstoječe omrežje preko portala mydlink™ za ogled pretočnega videa na osebnem ali tabličnem računalniku, prenosniku ali pametnem telefonu, kot tudi izboljšane možnosti daljinskega upravljanja preko mydlink™+ in brezplačne aplikacije mydlink™ Lite. Obe aplikaciji zagotavljata nemoten ogled posnetkov kamere od koder koli in uporabo številnih novih funkcij za razširjeno daljinsko upravljanje, kar vključuje nastavitve za zaznavanje gibanja, ogled in povečavo vsebin z dvema prstoma (pinch-to-zoom), daljinsko premikanje kamere levo–desno in gor–dol za video v živo in možnost konfiguriranja urnika snemanja in možnosti razveljavitve.

Lastniki podjetij morajo le vstaviti kartico microSD, da omogočijo video snemanje, ki se sproži bodisi zaradi gibanja ali po urniku, in si posnetke ogledujejo preko aplikacije mydlink™.

D-Linkov napredni programski paket D-ViewCam™ je na voljo brezplačno in omogoča upravljanje več kamer hkrati (do 32), tako da si podjetja, ki imajo večje objekte, z lahkoto lahko ustvarijo rešitev za profesionalni nadzor. Med dodatnimi funkcijami so prikazi z več kamer hkrati, možnost nastavitve pošiljanja opozoril po e-pošti, ustvarjanje urnika snemanja, in uporaba funkcije zaznavanja gibanja za neposredno snemanje na trdi disk.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

Povezave:D-Link

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 5
markobarko  |  kako dolgo še bomo brali o novih super "...
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 5
abhorsen.  |  Ha ha ha še 1 izmet tisti sanja prase ku...