23.09.2014      9:20
D-Link PoE AC1200 (DAP-2660)

D-Link z brezžično povezljivostjo AC in večjo prilagodljivostjo izboljšuje zmogljivost poslovnih omrežij

D-Link je razširil svoj nabor dostopnih točk za mala in srednje velika podjetja z eno, ki prednosti brezžičnega omrežja AC združuje z različnimi možnostmi povezljivosti.

S pomočjo sočasne dvopasovne brezžične dostopne točke PoE AC1200 (DAP-2660), ki omogoča preprosto postavitev izjemno obvladljivega in zmogljivega brezžičnega omrežja, lahko podjetja zadostijo vse večjim potrebam po brezžičnem povezovanju.  Kot dvopasovna dostopna točka omogoča zaposlenim, da se s svojimi najnovejšimi napravami povežejo v brezžično omrežje s frekvenčnim pasom 5 GHz, ki zagotavlja večje hitrosti in manj radijskih motenj, hkrati pa še vedno zagotavlja popolno podporo za povezovanje starejših naprav.

„Brezžični dostop do omrežja hitro postaja dejanski način, na katerega mala podjetja zagotavljajo omrežno povezljivost v svojih pisarnah. Brezžično omrežje AC omogoča večje hitrosti in manj motenj, zato je idealno za zaposlene, ki uporabljajo različne naprave in dostopajo do vse večjega števila spletnih storitev ‘v oblaku’,“ je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria. „Sočasna dvopasovna brezžična dostopna točka PoE AC1200 pomaga takim podjetjem ponuditi povezljivost v konfiguraciji, ki najbolje ustreza njihovim potrebam, obenem pa je preprosta za namestitev in upravljanje.“

Poleg možnosti namestitve na strop, zid ali preproste postavitve na pisalno mizo, ima tudi notranje antene, zato je neopazen dodatek vsaki pisarni. Namestite jo lahko tudi v prostorih, kjer ni električnih vtičnic, saj gre za napravo PoE (Power over Ethernet), ki omogoča napajanje preko omrežja.

Sočasna dvopasovna brezžična dostopna točka PoE AC1200 omogoča kombinirane brezžične hitrosti do 1.200 Mb/s in je zato idealna za visokozahtevne poslovne aplikacije. Lahko pa se uporabi tudi v različnih načinih delovanja: kot dostopna točka, kot sistem brezžične distribucije (WDS) z dostopno točko, kot WDS/most ali kot brezžični odjemalec. Skrbniki omrežja lahko tako nastavijo več enot v celem objektu in jih konfigurirajo tako, da se med seboj povežejo, ter da hkrati omogočajo dostop do omrežja tudi posameznim napravam. Zato se lahko uporabi za povezovanje omrežij v različnih stavbah, ne da bi pri tem bile potrebne dodatne napeljave. Ponuja pa tudi funkcije za upravljanje naprave, kot je uravnavanje obremenitve z usmerjanjem pasov, kar zagotavlja hitrejšo in stabilnejšo brezžično povezavo za vse zaposlene.  Vse to pa je združeno z zmogljivimi varnostnimi funkcijami in funkcijami za preverjanje pristnosti, s katerimi bodo lastniki podjetij lahko prepričani, da so njihovi podatki in dostop do omrežja varni.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

Povezave:D-Link

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Na splet pricurljale prve slike težko pričako... 1
skeptik  |  Težko pričakovanega? Za koga? Spet nekaj...
Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 3
sphinxx  |  kako upokojil? Še zmeraj je na desnem kl...