Računalništvo, telefonija
21.11.2013 17:48

Deli z drugimi:

Share

Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku

S 1. decembrom bo Telekom Slovenije razširil ponudbo Pisarne po meri z Datalabovim poslovnim programom PANTHEON, in sicer v obliki storitve eRačunovodstvo v oblaku.
Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku
Datalab in Telekom Slovenije predstavljata eRačunovodstvo v oblaku

PANTHEON v oblaku je velik napredek v delovanju računovodij in računovodskih servisov. Pomeni konec ročnega vnašanja podatkov za hitrejšo in konkurenčnejšo storitev. Podatki so dostopni preko interneta kadarkoli in kjerkoli ter so varno shranjeni v podatkovnem centru, kjer je ustrezno poskrbljeno za varnost. Poleg vsega pa zahteva minimalno začetno investicijo in do 85% nižje stroške licenciranja programske opreme.

Takšna ureditev je zelo prilagodljiva in stroškovno učinkovita, saj se storitve lahko najame glede na trenutne potrebe. Ob povečanih potrebah se najame dodatne kapacitete, pozneje pa se jih preprosto sprosti – plača se po dejanski porabi. Prednosti so na obeh straneh, tako za računovodje kot za stranke: oba lahko hkrati dostopata do iste baze podatkov, zaradi česar posebni prenosi podatkov niso potrebni; podatki so varno spravljeni in arhivirani; čas, prihranjen pri vnašanju podatkov, se lahko porabi za druge, bolj donosne dejavnosti.

PANTHEON vsebuje številna praktična orodja, ki računovodjem znatno olajšajo delo. Sem med drugim sodijo: računovodska konzola, kjer je na enem mestu pregled nad stanjem računovodskega dela in vsemi uporabniki; bilančna analitika oziroma “z nekaj kliki od bilance do dokumentov” omogoča, da posamezno s klikom na posamezno številko na bilančnem izpisu pogledamo, kateri dokumenti jo sestavljajo; uvoz artiklov in partnerjev iz excela in drugih podatkovnih virov omogoča hitrejši začetek z delom in kasnejše usklajevanje.

Še več prednosti bo praktično prikazanih na brezplačnem seminarju 26.11.2013 v ljubljanskem Koloseju. Med prijavljenimi bo izžrebana tudi nagrada, in sicer letalska karta na poljubno destinacijo.

Več na www.datalab.si/eracunovodstvo


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več