16.09.2016 12:47
Posodobljeno 8 let nazaj.

Direktorjeva ura

Ne, to ni direktorjeva ura na zapestju, temveč podarjenih 60 minut, ki petek skrajšajo na 7-urno prisotnost. Veliko podjetij skuša svoje zaposlene na različne načine motivirati z režimi delovnega časa. Takšne izjeme običajno od administratorja sistema zahtevajo veliko ročnega dela, lahko pa sistem registracije časa v takšnih primerih prevzame vlogo administratorja sistema in s pomočjo vnaprej pripravljenih izjem in pravil uredi evidenco delovnega časa. Direktorjeva ura je samo ena od izjem. Velikokrat pa se pojavijo različne izjeme, ki se morajo avtomatizirati preko registracije delovnega časa. ETM omogoča popolno avtomatizacijo takšnih izjem. Vse, kar je potrebno določiti, so pravila in aktivnosti ob izjemah.

V nadaljevanju bodo predstavljene najpogostejše izjeme in uporabljena pravila. Sistem registracije časa eTM ima vnaprej pripravljena pravila, ki se lahko med seboj poljubno kombinirajo. Na ta način dobimo veliko število funkcionalnosti, ki v praksi rešijo skoraj vse izjeme.

Najbolj pogoste izjeme in njihova uporaba v praksi:

• Zamujanje pri prihodu. Obveščanje o kršitvi, možne različne kompenzacije prihodov.
  • Službeni izhodi. Ob uporabi dogodka se lahko avtomatsko generira potni nalog.
  • Vmesni izhodi. Možni samo z odobritvijo nadrejenih. V primeru kršitev obveščanje, koriščenje ur.
  • Predčasni izhodi. Obveščanje in zaključek delovnega dne do obveznosti.
  • Priprave za delo. Javni sektor (delo na domu – priprave).

To je samo nekaj največkrat uporabljenih izjem. V sistemu je preko izjem in pravil mogoče avtomatizirati skoraj vsako izjemo.

Izkoristite enomesečno brezplačno preizkusno dobo sistema eTM. Več o informacij na spletni strani www.e-TM.si

T: 02 3000 363.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

EPSON

, ,

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60