Računalništvo, telefonija
18.11.2014 18:20

Deli z drugimi:

Share

Do novih strank na internetu takoj!

Vaša nova spletna stran z integriranim oglaševanjem Google AdWords vam pripelje nove stranke in ohranja vaše stroške pod nadzorom.
promocijski paket Web5.si
promocijski paket Web5.si

Web5.si že v svojem osnovnem paketu omogoča, da lahko le v 5 minutah na preprost način izdelate svojo spletno stran ali spletno trgovino povsem sami ter jo ugodno zakupite za obdobje enega leta skupaj z domeno in gostovanjem že v ceni. Sistem lahko brez omejitev brezplačno testirate v preizkusnem obdobju 7 dni, in to povsem brez obveznosti.

V Web5.si uporabniški vmesnik so na pregleden način integrirali še oglaševanje na Googlu, in sicer tako, da imate svoje oglaševalske stroške in aktivnosti potencialnih strank nenehno pod kontrolo. Vse skupaj so zapakirali v cenovno ugoden promocijski paket, ki za razliko od osnovnega paketa vsebuje še oglaševanje Google AdWords v vrednosti 150 evrov (promocijski paket = osnovni paket + paket 150 AdWords).

In tokrat so za vas pripravili še presenečenje.

Vsem, ki boste do konca leta zakupili promocijski paket, bo Web5.si brezplačno podaril oglaševanje Google, zajeto v paketu. Tako je. Naši bralci prejmete 150 evrov popusta na promocijski paket in na internetu se boste oglaševali povsem brezplačno. Vse, kar morate storiti, je, da od ekipe Web5.si ob nakupu promocijskega paketa zahtevate kodo za popust RN150PP.

Ali se bom znal oglaševati pravilno? Nisem vešč …

Brez skrbi. Web5.si namesto vas uredi prav vse. Stroške oglaševanja bodo zmanjšali na minimum
in plačali boste le za klik. Vi pa boste v svojem uporabniškem računu lahko spremljali aktivnosti uporabnikov in stroške. Vse na enem mestu.

Z uporabo AdWords in Web5.si ne iščete svojih strank – Vaše stranke iščejo Vas!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Za več informacij so vam na voljo pri NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Do novih strank na internetu takoj!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več