23.06.2017 10:00

Dobre novice dobite po telefonu

Se zavedate, kako pogosto je prav telefon prinašalec dobrih novic? O začetku novega življenja, opravljenem zadnjem izpitu, podpisu nove pogodbe o zaposlitvi! Telefon, natančneje Huawei P10, je tudi del dobrih novic, ki jih lahko vidimo v močno sporočilnem videospotu za pesem Rebeke Dremelj, Vse je OK. Rebeka Dremelj je sicer tudi sama navdušena uporabnica telefona Huawei P10.

Rebeka znova dokazuje, da je močna ženska, ki zmore marsikaj. Le pol leta po rojstvu svoje druge hčerke Sije, se je vrnila v medijski svet z novim videospotom za pesem Vse je OK. V videospotu je prinašalec najboljših novic prav paradni konj Huawei P10.

Huawei letos, tako kot Rebeka Dremelj, prav blesti z obema različicama P10, manjšo in nekoliko večjo Plus. Še pred poletjem pa so postregli s tretjo različico te osupljive serije, P10 Lite. To je zmogljiv pametni telefon z dolgoživo baterijo, impresivno kamero in ugodno ceno. Če dodajmo na seznam zahtev še modern in privlačen videz se zdi, da mu brez dvoma lahko podelimo naziv telefon meseca. In cena? S sklenitvijo ali podaljšanjem naročniškega razmerja je končna cena Huawei P10 Lite manj kot 8€ mesec. Preverite pri operaterjih Telemach, Telekom in A1.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50