Računalništvo, telefonija
17.11.2016 10:30

Deli z drugimi:

Share

Ecommerce Day 2016: Izkoristite največjo priložnost za pridobivanje znanj s področja spletne trgovine!

Ecommerce Day 2016: Izkoristite največjo priložnost za pridobivanje znanj s področja spletne trgovine!
Ecommerce Day 2016: Izkoristite največjo priložnost za pridobivanje znanj s področja spletne trgovine!

Le še nekaj dni nas loči do 5. konference Shopper’s Mind Ecommerce Day, najvidnejšega dogodka s področja spletnega nakupovanja v Sloveniji, ki bo v organizaciji Shopper’s Mind (Ceneje d.o.o.) potekal 30. 11. 2016 v Kristalni palači v Ljubljani.

Prijavljenih je že več kot 160 ecommerce navdušencev, ki želijo pridobiti edinstven vpogled v trende na spletu ter prisluhniti predavanjem priznanih strokovnjakov. Na konferenci, ki je edina na tem področju, se bo s podelitvijo prestižnih nagrad zaključilo letošnje tekmovanje Shopper’s Mind Spletni trgovec leta 2016. Še niste prijavljeni? V nadaljevanju preverite, zakaj na tem dogodku ne smete manjkati!

Okrogla miza o zaupanju potrošnikov v spletno trgovino z edinstvenimi strokovnjaki

V okviru programa konference Ecommerce Day 2016 bo potekala okrogla miza o ključnem dejavniku razvoja spletne trgovine, zaupanju potrošnikov, ki jo bo vodila dr. Jelena Rašula (Shopper’s Mind – sMind, Ceneje.si). V pogovoru bo sodelovala tudi Jasmina Mešić (SI-CERT), vodja nacionalnega programa ozaveščanja o informacijski varnosti Varni na internetu, ki nam je zaupala nekaj zanimivih podatkov, o katerih bo tekla beseda.

Mešićeva poudarja, da po oceni SI-CERT premalo lastnikov spletnih strani v Sloveniji ustrezno zavaruje svoje spletno mesto. »Težave, ki jih mi zaznavamo pri spletnih trgovcih, so predvsem pomanjkljivo varovanje informacij, na primer pomanjkljiva skrb za podatkovne baze in nevzdrževanje sistema za urejanje vsebin.«

Razkriva nekatere preproste korake, s katerimi lahko spletni trgovci učinkovito zmanjšate tveganje: redno posodabljanje spletnega strežnika in nameščenega sistema za urejanje vsebin, skrbna izbira gesla ter omejitev prijave na strežnik na vaše običajne internetne lokacije. Spletne trgovine predstavljajo naprednejša spletna mesta, saj hranijo osebne podatke in izvajajo finančne transakcije, zato jih je smotrno preverjati še z neodvisnim varnostnim pregledom in penetracijskim testom.

Na okrogli mizi boste izvedeli tudi, kakšno je stanje zaupanja slovenskih potrošnikov v spletne trgovine in kako lahko potrošnikom dokažete, da ste zanesljiv trgovec. V pogovoru bosta sodelovala še Marcel Majsan, strokovnjak s področja ecommerce in spletnega marketinga, ki trenutno deluje v okviru združenja Udruga eCommerce Hrvatska, in Marin Vladović, operativni direktor Ceneje d.o.o., ki skrbi za vse postopke podeljevanja nacionalne oznake zaupanja CERTIFIED SHOP in evropske oznake EMOTA.


Oglejte si celoten program Ecommerce Day 2016 »

Veste, kakšne priložnosti bo ponujala spletna trgovina v 2017?

Dejstvo je, da zaupanje slovenskih potrošnikov v nakupovanje na spletu iz leta v leto narašča. Podatki Statističnega urada RS in največjega raziskovalnega projekta na področju spletnega nakupovanja, Shopper’s Mind v izvedbi Ceneje d.o.o. in raziskovalne agencije Valicon, ki je v štirih letih zajel mnenja in izkušnje več kot 100.000 slovenskih spletnih kupcev, kažejo, da v Sloveniji vztrajno raste tako število kot pogostost spletnih nakupov. V letu 2013 na spletu še nikoli ni kupovalo 23 % spletnih uporabnikov, lani le še 15 %, medtem ko jih je kar 85 % že imelo vsaj eno izkušnjo s spletnim nakupovanjem.

Obiskovalci 5. konference Ecommerce Day bodo prvi dobili vpogled v povsem sveže rezultate raziskave Shopper’s Mind, program pa prinaša še številne druge zanimive vsebine, med drugim pregled priložnosti, ki jih ponuja spletna trgovina v 2017, primere odličnih ecommerce praks ter najnovejše rešitve za spletne trgovce, ki olajšajo in izboljšajo prodajo na spletu.


Več o 5. konferenci Ecommerce Day »


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več