Računalništvo, telefonija
28.02.2017 12:42
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Economic LINE – kakovost je vedno “in”

Economic LINE - kakovost je vedno "in"
Economic LINE - kakovost je vedno "in"

Odločitev o originalnem ali nadomestnem materialu za tiskalnik je lažja, če veš, kateri znamki lahko 100 % zaupaš. Economic Line je EU blagovna znamka, kjer je poudarek na kakovosti in zadovoljstvu kupcev.


Ko kupimo nov tiskalnik, nam prodajalec zabiča, da smemo uporabljati le originalne materiale za odtis, če ne …

To bi lahko primerjali z nakupom avtomobila, ki bi ga lahko polnili samo pri določenih prodajalcih goriv. Pa seveda ni tako. Potrošnik danes že ve, da obstajajo tudi neoriginalni materiali, ki se lahko brez težav primerjajo z originalnimi. Tukaj pa se že malce bolj zaplete. V zadnjih letih smo priča poplavi ponudnikov neoriginalnih materialov, ki so v glavnem nizkokvalitetni produkti azijske proizvodnje, z omejenim delovanjem, kjer je glavni atribut izdelka le nizka cena.

Mnogo kupcev pa že loči zrno od plevi in vedo, da niso vsi nadomestni produkti tudi nujno slabi.

Visokokakovostno nadomestni tonerji

Economic line je registrirana blagovna znamka tonerjev in kartuš v EU s 100 % garancijo. Je znamka s poudarkom na kakovosti. Lastnik znamke, podjetje Economic commerce d. o. o., pa že več kot 25 let skrbi za distribucijo in prodajo tako originalnih kot neoriginalnih potrošnih materialov.

Podjetje, kot lastnik blagovne znamke, ima neposreden vpliv in nadzor nad kakovostjo produktov. Tonerji Economic line imajo zato vgrajene najkakovostnejše komponente japonskega porekla. To je še zlasti pomembno pri barvnih laserskih tonerjih, saj so ti zaradi svoje specifičnosti veliko bolj dovzetni za nekvalitetne vgradne materiale.

Konec strahu, tukaj je 100% garancija Economic LINE
Ste že kupili kakšen tiskalnik in vam je prodajalec naložil še in še zgodb o menjavi tonerja? Velikokrat se namreč zgodi, da proizvajalci tiskalnikov “strašijo” porabnike, da se ob uporabi neoriginalnega materiala lahko naprava pokvari in niso upravičeni do uveljavljanja garancije. To preprosto ne drži, saj so toner kasete povečini popolnoma zaključene enote z že vgrajenim bobnom in ostalimi komponentami in se jih v primeru težav preprosto zamenja z drugo toner kaseto. Trg pa je pokazal, da so Economic line tonerji in kartuše vredni zaupanja na najvišjih ravneh. Zato je podjetje, ki je prepričano o kakovosti svojih izdelkov, kupcem zagotovilo 100 % prevzem garancije tudi na popolnoma novih napravah.

Servisna mreža po vsej Sloveniji
Economic commerce d. o. o. je prav tako dolgoletni dobavitelj nadomestnih delov biro opreme drugih priznanih blagovnih znamk. Svoje partnerje oskrbuje z originalnimi in nadomestnimi rezervnimi deli za vzdrževanje vseh vrst tiskalnikov od malih pa do velikih zmogljivih naprav. Z razvejano in strokovno servisno mrežo so poskrbeli, da vam bodo tiskalniki delovali, ko jih najbolj potrebujete – torej vedno!

Njihove vrednote, dolgoletne izkušnje, strokovno podporo in hiter ter kakovosten prodajni servis, cenijo partnerji v Sloveniji in drugih evropskih državah.

Proizvode Economic line zahtevajte pri njihovih pooblaščenih prodajalcih ali na www.birostore.si.

Spletna trgovina ww.birostore.si

Podjetje Economic commerce d. o. o. vam ne nudi samo vseh vrst tiskalniških materialov, ampak tudi drugo biro opremo ter pisarniški material. Tako lahko kupujete v spletni trgovini ali v njihovi poslovalnici na sedežu podjetja v Mariboru.

Kot distributerji pa svojim pogodbenim partnerjem nudijo prilagojen internetni B2B portal www.economic.si, kjer zagotavljajo vse potrebne informacije ter hiter prodajni servis. Vabijo vas, da jih pokličete ali obiščete in pripravili vam bodo ugodne rešitve za vaše podjetje.

Mnenje strokovnjakov

Voglar Darko s. p., servis, prodaja in najem pisarniške opreme: “Economic LINE nadomestni materiali so zelo dobre kakovosti. Vzdržljivost in izpis sta primerljiva z originali. Cena je ugodna in popolnoma primerljiva, izdelki so na zalogi. Tako kot pri originalih pa se tudi tukaj kdaj zgodi kakšna reklamacija, ki pa se rešuje hitro in brez zapletov.”

Sebastjan Škrlec, MAKRO TEAM d. o. o.: “S tonerji Economic line in storitvijo od naročila do dobave smo povsem zadovoljni. Uporabljamo tudi njihove tonerje za večje multifunkcijske (mfc) naprave za potrebe najema.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECONOMIC COMMERCE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECONOMIC COMMERCE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECONOMIC COMMERCE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več