15.01.2013      19:03
Nova izkušnja za kolesarje

Edge 810 in Edge 510 ter aplikacija Garmin Connect Mobile

Za svojo strast ste prelili ogromno znoja, porabili nešteto ur in prevozili neskončno kilometrov. Garmin ima sedaj namensko napravo s katero ujamete, delite in podoživite vsako podrobnost – Edge 510 in 810, GPS kolesarska računalnika.

Garmin International Inc., svetovno vodilno podjetje na področju satelitske navigacije, najavlja nova modela kolesarskih GPS naprav Edge 810 in Edge 510 ter novo aplikacijo za pametne telefone Garmin Connect Mobile. S tem so kolesarji dobili možnost popolne in dinamične izkušnje, ki jo zagotavlja možnost povezave v njihovo družabno okolje – možnost pošiljanja in sprejemanja podatkov o trenutni aktivnosti v realnem času.

Edge 810 in Edge 510 sta prvi namenski kolesarski GPS napravi, ki združujeta povezljivost s pametnimi telefoni (Apple® ali Android™) ter s tem povezane napredne funkcije in priljubljene lastnosti do sedaj vodilnih naprav v tem segmentu, Edge 800 in Edge 500. Novosti, kot so uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, direktno sledenje, posredovanje podatkov v družabne medije in sveži vremenski podatki zagotavljajo, da so nove naprave odlične za trening, popotniško kolesarjenje in gorsko kolesarstvo. Edge 810 in 510 sta prvič predstavljena na sejmu Consumer Electronics Show v Las Vegasu (CES South Hall 4 - 35812), kjer sta prominentno razstavljena.

“Z novimi povezanimi napravami Edge lahko kolesarji pričakujejo množico podatkov, vrhunsko natančnost in vzdržljivost, po čemer slovijo naprave Garmin,” pravi Andy Silver, produktni direktor za športne naprave pri Garmin EMEA. “S povezljivostjo s pametnimi telefoni bodo kolesarji lahko izkoristili funkcije, kot so sledenje v živo in takojšen enostaven prenos podatkov z naprave,  medtem ko bo telefon varno spravljen v sedežni torbici, zanesljivo povezan z Edgem na krmilu kolesa, ki bo posredoval natančne podatke v vseh pogojih.”

Edge 810 je najboljša izbira za kolesarje, ki želijo navigacijsko napravo vrhunskih zmogljivosti. Novi edge 810 ima tanek, 2,6 palčni barvni zaslon na dotik, baterija zdrži do 17 ur, uporabniški vmesnik pa je nov in poenostavljen. Na napravo je mogoče namestiti dodatne cestne ali topografske karte vključno z BirdsEye satelitskimi posnetki, zato lahko vodi kolesarja na popotovanju, vožnji na delo ali pri kateri koli aktivnosti, kjer potrebuje kartografijo in navigacijo. Zaradi vgrajenega GPS sprejemnika in navigacijskih funkcij, ki ne potrebujejo dodatnih prenosov podatkov, je idealna izbira za uporabo kjerkoli na svetu. Z uporabo opcijske rutabilne kartografije, ki omogoča izračun poti Active Routing, lahko uporabnik z Edgem 810 izračunava specifične poti glede na vrsto kolesa in želje glede poteka načrtovane poti.

Edge 510 odlikuje nizka teža (80 g) in je zasnovan posebej za kolesarje, katerim je najpomembnejša njihova pripravljenost in zmogljivost. Edge 510 ima podoben uporabniški vmesnik kot Edge 810 in nov 2,2 palčni na soncu berljiv zaslon. GPS sprejemnik sprejema signale GPS in GLONASS satelitskega sistema in s tem zagotavlja hitro pripravljenost za uporabo in bolje sprejema signal v zahtevnih razmerah. Edge 510 je primerna naprava za najtežje razmere, kot so vožnja po ozkih gozdnih poteh in avanture pod gostimi drevesnimi krošnjami, je vodotesna, robustna, baterija zdrži do 20 ur. Zaslon na dotik je izredno odziven tudi na dotike orokavičene roke tudi v mokrih razmerah. Priložena je tudi vrvica, ki zadrži napravo v primeru padca.

Napravi Edge 510 in 810 v akciji si lahko ogledate na www.garmin.com/edge. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Povezave:Garmin

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Novi telefoni Nokia na voljo v prvi polovici ... 1
skeptik  |  Ja, in prosim, da zdaj vsak teden napiše...
Google izbrisal več kot 900 milijonov piratsk... 1
domen.valentinuzzi  |  ma nobenga navadnga folka ne bo nobedn p...
Prihaja prvi poceni telefon, ki bo nadomestil... 4
sibyte  |  Ni procesorja in ustrezne baterije, da b...
Prihaja prvi poceni telefon, ki bo nadomestil... 4
zgubar  |  gre za dodaten zaslon!
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 5
markobarko  |  kako dolgo še bomo brali o novih super "...