Računalništvo, telefonija
25.10.2016 11:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni

Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni
Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni

Elephone S7 je iz karbonskega ohišja in z, na papirju, vrhunskimi zmogljivostmi. Po obliki sicer močno spominja na Galaxy S7 model. Pri spletnem trgovcu Everbuying je trenutno v predprodaji po znižani ceni. Najzmogljivejši model v zlati barvi je na voljo za 188.99 €, oztale barvne različice pa so nekoliko dražje.

Najzmogljivejši model premore 4 GB delovnega pomnilnika in 64 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje dokumentov, aplikacij in zabavne vsebine. Poganja ga najnovejši Helio X20 procesor z desetimi jedri, ki za nameček obljublja precej varčno delovanje. Na voljo sta modela z 5.5 in 5.2 (model mini) palčnim zaslonom Full HD.

Kameri sta na sprednji strani s 5 MP in na zadnji s 13 MP in zaslonko f/2.2. Pametni mobilni telefon Elephone S7 vsebuje tudi vrsto senzorjev, med drugim tudi funkcijo za prepoznavanje šarenice (Iris Recognition), ki velja za bolj napredno izmed tehnologij za prepoznavanja lastnosti očesa.

Napravo poganja operacijski sistem Android 6.0. S pomočjo posebne aplikacije je na Elephone S7 mogoče tudi razdeliti zaslon in hkrati upravljati z dvema aplikacijama hkrati.

Baterija je nekoliko manjša kot bi pričakovali, saj ima kapaciteto le 2600 mAh, vendar bi morala vseeno zdržati celodnevno uporabo zaradi varčnega procesorja. V primeru, da se vam vaš pametni mobilni telefon slučajno izprazni, bo funkcija hitrega polnjenja poskrbela za težavo, saj bo telefon napolnjen medtem ko boste v miru popili svojo kavo ali čaj.

Predprodajo je mogoče ujeti na spletnem naslovu everbuying.net. Spletni trgovec bo poskrbel za poštnino in garancijo.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več