Računalništvo, telefonija
25.10.2016 11:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni

Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni
Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni

Elephone S7 je iz karbonskega ohišja in z, na papirju, vrhunskimi zmogljivostmi. Po obliki sicer močno spominja na Galaxy S7 model. Pri spletnem trgovcu Everbuying je trenutno v predprodaji po znižani ceni. Najzmogljivejši model v zlati barvi je na voljo za 188.99 €, oztale barvne različice pa so nekoliko dražje.

Najzmogljivejši model premore 4 GB delovnega pomnilnika in 64 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje dokumentov, aplikacij in zabavne vsebine. Poganja ga najnovejši Helio X20 procesor z desetimi jedri, ki za nameček obljublja precej varčno delovanje. Na voljo sta modela z 5.5 in 5.2 (model mini) palčnim zaslonom Full HD.

Kameri sta na sprednji strani s 5 MP in na zadnji s 13 MP in zaslonko f/2.2. Pametni mobilni telefon Elephone S7 vsebuje tudi vrsto senzorjev, med drugim tudi funkcijo za prepoznavanje šarenice (Iris Recognition), ki velja za bolj napredno izmed tehnologij za prepoznavanja lastnosti očesa.

Napravo poganja operacijski sistem Android 6.0. S pomočjo posebne aplikacije je na Elephone S7 mogoče tudi razdeliti zaslon in hkrati upravljati z dvema aplikacijama hkrati.

Baterija je nekoliko manjša kot bi pričakovali, saj ima kapaciteto le 2600 mAh, vendar bi morala vseeno zdržati celodnevno uporabo zaradi varčnega procesorja. V primeru, da se vam vaš pametni mobilni telefon slučajno izprazni, bo funkcija hitrega polnjenja poskrbela za težavo, saj bo telefon napolnjen medtem ko boste v miru popili svojo kavo ali čaj.

Predprodajo je mogoče ujeti na spletnem naslovu everbuying.net. Spletni trgovec bo poskrbel za poštnino in garancijo.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več