25.10.2016 11:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Elephone S7 v predprodaji po vrhunski ceni

Elephone S7 je iz karbonskega ohišja in z, na papirju, vrhunskimi zmogljivostmi. Po obliki sicer močno spominja na Galaxy S7 model. Pri spletnem trgovcu Everbuying je trenutno v predprodaji po znižani ceni. Najzmogljivejši model v zlati barvi je na voljo za 188.99 €, oztale barvne različice pa so nekoliko dražje.

Najzmogljivejši model premore 4 GB delovnega pomnilnika in 64 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje dokumentov, aplikacij in zabavne vsebine. Poganja ga najnovejši Helio X20 procesor z desetimi jedri, ki za nameček obljublja precej varčno delovanje. Na voljo sta modela z 5.5 in 5.2 (model mini) palčnim zaslonom Full HD.

Kameri sta na sprednji strani s 5 MP in na zadnji s 13 MP in zaslonko f/2.2. Pametni mobilni telefon Elephone S7 vsebuje tudi vrsto senzorjev, med drugim tudi funkcijo za prepoznavanje šarenice (Iris Recognition), ki velja za bolj napredno izmed tehnologij za prepoznavanja lastnosti očesa.

Napravo poganja operacijski sistem Android 6.0. S pomočjo posebne aplikacije je na Elephone S7 mogoče tudi razdeliti zaslon in hkrati upravljati z dvema aplikacijama hkrati.

Baterija je nekoliko manjša kot bi pričakovali, saj ima kapaciteto le 2600 mAh, vendar bi morala vseeno zdržati celodnevno uporabo zaradi varčnega procesorja. V primeru, da se vam vaš pametni mobilni telefon slučajno izprazni, bo funkcija hitrega polnjenja poskrbela za težavo, saj bo telefon napolnjen medtem ko boste v miru popili svojo kavo ali čaj.

Predprodajo je mogoče ujeti na spletnem naslovu everbuying.net. Spletni trgovec bo poskrbel za poštnino in garancijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani