Računalništvo, telefonija
25.02.2014 19:41

Deli z drugimi:

Share

Email in SMS marketing v enem

Konkurenca je iz dneva v dan večja, kar se je potrebno zavedati. Podjetja oziroma strokovnjaki za marketing neprestavno opozarjajo na to, da je potrebno stopiti iz sence konkurence.
e-Poštar: email in SMS marketing sistem
e-Poštar: email in SMS marketing sistem

Vedeti je potrebno, da brez pravih oglaševalskih prijemov pravzaprav nič ne moremo. Razvoj sodobne tehnologije prinaša nove smernice oglaševanja oziroma marketinških prijmov. Vsaka vrsta trženja pa nudi določene prednosti in slabosti.

Z e-mail marketingom do uspeha

Vse bolj razvita veja oglaševanja oziroma trženja je elektronska pošta. Tako imenovani e-mail marketing je sodoben način širjenja prepoznavnosti ter povečanja prodaje. Poleg vsega nudi številne prednost in se ponaša s cenovno ugodnostjo. Strokovnjaki za marketing vedo, da gre za izjemno učinkovit način oglaševanja, ki vas lahko ponese do uspeha.

SMS marketing za oseben pristop in učinkovit marketing

Večinoma vsi ljudje imajo lasten mobilni telefon. To pomeni, da je SMS marketing vse bolj razširjen in učinkovit. Gre za preprost način vzdrževanja kvalitetne komunikacije med naslovnikom in pošiljateljem. Poleg vsega omogoča natančno targetiranje ter učinkovit način za obveščanje o morebitnih akcijah in ostalih aktivnostih podjetja.

SMS in e-mail marketing sta skupaj povsem nepremagljiva

SMS in e-mail marketing sta dandanes ena izmed najuspešnejših prijemov marketinga. V primeru, da sta združena, sta enostavno nepremagljiva. Nudita ogromno prednost, s katero lahko uspete. SMS skupaj z e-mail marketingom omogoča prednosti, kot so:

  • Nizki stroški
  • Oseben pristop
  • Izjemno učinkovite kampanje
  • Natančno usmerjene kampanje

e-Poštar je aplikacija, ki premore oboje. Z enim klikom lahko pošljete kombinirano kampanjo, najprej email, čez nekaj ur ali naslednji dan pa še SMS opomnik na določeno akcijo. Doseg uporabnikov se precej poveča in efekt je zagotovljen! Obiščite http://www.e-postar.com/ in se registrirajte za brezplačen test.

Koliko pa stane?

Ponujamo ugodne pakete, že od 15 EUR na mesec, SMS sporočila pa vam ponudimo že za 0.015 EUR. Preverite cenik tukaj: www.e-postar.com/cenik

Najbolje je, da izkoristite prednosti obeh načinov marketinga sebi v korist. Na takšen način povečate prepoznavnost, imate natančno merljive rezultate kampanj, prilagajate kampanje glede na povpraševanje in razmere na trgu ter pridobite konkurenčno prednost.

Prihodnost marketinga je zagotovo v sodobnih načinih oglaševanja, predstavljata SMS in e-mail marketing. Ponesite dober glas in pridobite konkurenčno prednost.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več