Računalništvo, telefonija
24.08.2014 14:31

Deli z drugimi:

Share

Enostavno in hitro prenesite slike s telefona v vašo spletno shrambo

ASUSTOR je pred kratkim predstavil mobilno aplikacijo AiFoto, ki omogoča uporabnikom oddaljen dostop ter upravljanje vsebin v foto galeriji na njihovi NAS napravi. Aplikacija vključuje tudi dodatne funkcije, kot je deljenje vsebin preko socialnih omrežij, prenašanje vsebin s fotoaparata z enim klikom ter zmožnost ustvarjanja spletnega albuma in samodejno nalaganje novih slik v ustvarjeni album.
ASUSTOR AiFoto
ASUSTOR AiFoto

AiFoto uporablja eleganten in prečiščen uporabniški vmesnik, ki ponuja intuitivno izkušnjo. Na voljo je veliko nastavljivih konfiguracij, kot so nalaganje vsebin z enim dotikom, opozorila o zapolnjenosti prostora in pogojih prenašanja. Uporabnik lahko nastavi, pod katerimi pogoji se vsebine prenašajo, na primer samo ob povezavi preko Wi-Fi, samo ob uporabi točno določenega omrežja ali glede na stanje baterije. Za nove uporabnike je na voljo več namigov, ki jim bodo pomagali pri učenju novih funkcij.

Ob vpisu v AiFoto bodo uporabniki lahko ustvarili nov album, prenašali slike na obstoječe albume v Photo Gallery aplikaciji na NAS in pregledovali slike s potegom prsta. Prav tako je podprto premikanje, kopiranje, brisanje in obračanje slik. Še več, vsaka slika omogoča prikaz EXIF informacij in ponuja prostor za komentarje uporabnikov.

AiFoto je že na voljo za iOS uporabnike in v kratkem tudi za Andorid naprave. ASUSTOR Inc, ustanovljen leta 2011, je oddelek ASUSTeK Computer Inc. in je eden vodilnih inovatorjev ter ponudnikov NAS naprav in videonadzornih sistemov.

Več o ASUSTOR si lahko preberete na http://www.asustor.com

ASUSTOR NAS naprave lahko kupite v spletni trgovini PCplus: http://www.pcplus.si/asustor


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več