18.07.2016 16:59

Epicenter LAN 10 vabi navdušence mrežnih iger

Epicenter LAN 10 vabi vse navdušence mrežnih iger, da se pridružijo zabavi od 22. do 24. julija v veliko športni dvorani v Šenčurju (pri Kranju).

Bi se radi pomerili z najboljšimi v državi in širše? Vas zanima kdo je obraz za imenom, ki vas je že stotič poslal v večna lovišča med noro igro Counter Strik: GO? Kdo je tisti nori čarovnik v League of Legends? Obvladate nogometne vragolije v PES-u? Potem se Epicenter LAN 10 morate udeležiti! Ostale igre na EL 10 so: Overwatch, Dota 2, Hearstone, Starcraft 2, in Street Fighter V.

Vstopnine za igralce, ki ne tekmujejo v nagradnih turnijih, je polovična in znaša 10€. Polovico prijavnine vam bo pokril največji spletni trgovec z igrami – G2A.com! Samo pripeljete svojo mašino, monitor in najljubšo kombinacijo miške in tipkovnice in že ste pripravljeni na noro doživetje.

Saj vemo, da ste sposobni na 48 urni neprestani spopad vendar smo za vsak primer pripravili tudi spalni kotiček. Vzemite spalno vrečo in napihljivo blazino, da vam bo udobno. Prosimo, da ne postavljate šotorov v dvorani. Zabite kline v parketu bomo težko pojasnili prijaznim ljudem, ki so nam zaupali telovadnico za vaše užitke.

Med premori se akcija ne konča. Na turnirju boste lahko preizkusili odlični simulator vožnje podjetja NERVteh, pomerili se boste na simulatorju streljanja, ki ga bo pripeljala Slovenska Vojska ali si ogledali njihovo bojno vozilo. Za vizualne in zvočne užitke se boste lahko preselili v »chill-our room« podjetja Teksel kjer se bo nahajal SONY 4K Ultra HD projektor in odlično ozvočenje. Za udobno sedenje bodo poskrbeli super udobni počivalniki podjetja Jabooz.

Na tekmovanju bomo organizirali tudi srečelov. Nagradni sklad bo preko 2.000 evrov. Vsaka srečka zadane.

Prijavite se TUKAJ. Izberite zavihek »Prijava za casual igralce« in vnesite svoje podatke. Povabite še svoje prijatelje in to je to.

Se vidimo!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

SOREX d.o.o.