Računalništvo, telefonija
20.03.2017 12:21
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson in Lang AG priskrbela 3LCD laserske projektorje za otvoritev sejma CeBIT 2017

Epson in Lang AG priskrbela 3LCD laserske projektorje za otvoritev sejma CeBIT 2017
Epson in Lang AG priskrbela 3LCD laserske projektorje za otvoritev sejma CeBIT 2017

Družba Epson je skupaj s partnerskim podjetjem Lang AG, vodilnim nemškim ponudnikom najema avdio-video opreme, organizatorjem sejma CeBIT 2017 posodila dva montažna projektorja EB-L25000U, ki veljata za najsvetlejša 3LCD projektorja na tržišču. Uporabljena sta bila za projicirane spektakularne kulise na otvoritveni slovesnosti sejma CeBIT 2017. Otvoritve sejma so se udeležili številni vodilni nemški gospodarstveniki in politiki, vključno s kanclerko Angelo Merkel in japonskim premierom Shinzo Abejem. Japonska je namreč letošnja država partnerica sejma.

Kreativni direktor otvoritvene slovesnosti je izbiro opreme pospremil s komentarjem: “Epsonove projektorje smo izbrali zaradi njihove visoke svetilnosti in kontrasta prikazane slike. Bogat prikaz barvnih odtenkov in črne barve naredita te projektorje za idealno izbiro projicirane vsebine s tehniko projekcijskega mapiranja računalniško ustvarjene grafike, ki je pomemben del tokratne predstave.”

Projektorja EB-L25000U sta udeležence dogodka očarala s svetlo sliko in živobarvnim prikazom vsebine, ki je bila obenem tudi praznovanje dosežkov najboljše japonske tehnologije. Na ta način so organizatorji še poudarili močno povezavo med Japonsko in državo gostiteljico sejma. Senzacionalna projekcija, ustvarjena z mapiranjem vsebin, ki je vključevala vrsto privlačno projiciranih motivov na različne predmete, kot so kocke in robotske roke, je jemala dih – sploh v kombinaciji z obogateno in mešano resničnostjo, v kateri so lahko uživali udeleženci prestižnega dogodka.

Epson EB-L25000U ni le najsvetletjši 3LCD laserski projektor na tržišču, je hkrati tudi manjši in lažji od konkurenčnih izdelkov. Zahvaljujoč možnosti 360° zasuka omogoča neverjetno prilagodljivo montažo. Zapečatena optična enota in anorgansko fosforno barvno kolo, vgrajena v EB-L25000U projektorju, omogočata 20.000 ur zanesljivega delovanja brez vzdrževanja tudi v najbolj zahtevnih pogojih, denimo ob prisotnosti dima v koncertnih dvoranah in gledališčih.

CeBIT je eden največji tehnoloških sejmov na svetu. Epson bo na njem poleg projektorja EB-L25000U razstavljal tudi najzmogljivejše pisarniške brizgalne tiskalnike, pametna očala Moverio, robote in nove robote ter rešitev PaperLab, prvi pisarniški sistem na svetu, ki odpadni papir po suhem postopku reciklira kar v poslovnem okolju podjetja.

Epsonove nove izdelke in rešitve si bodo lahko obiskovalci sejma CeBIT ogledali v hali številka 3 na razstavnem prostoru D17 in v hali 4 na razstavnem prostoru A38 v t. i. Japonskem paviljonu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več