30.06.2016 13:42

Epson po uspešnem nastopu na sejmu drupa že povečal proizvodnjo, da bi zadostil visokemu povpraševanju

Podjetje Epson poroča o številnih obsežnih naročilih s strani podjetij, ki so obiskala njegov razstavni prostor na sejmu drupa. “Sejem je bil zelo uspešen,” je povedal Duncan Ferguson, izvršni direktor oddelka za profesionalni tisk in robotiko v družbi Epson Europe, ter dodal: “Tokrat je Epson predstavil največji in najbolj celovit nabor brizgalnih tiskalnikov za pripravo na tisk, reklamne, fotografske ter tekstilne aplikacije in nalepke. Razstavni prostor je stalno beležil veliko zanimanje obiskovalcev s celega sveta, navdušeni smo tudi nad visokim številom obsežnih naročil, ki so sledila.”

Zanimanje za novo družino tiskalnikov za transparente in plakate SureColor SC-S je tako visoko, da je Epson že povečal njihovo proizvodnjo, da bi uspel zadostiti povišanemu povpraševanju. Na sejmu predstavljeni tiskalnik velikega formata, 44-palčni SureColor SC-P10000, je doživel velik uspeh, saj je podjetje že prodalo deset tiskalnikov. Enega izmed njih je naročilo francosko podjetje Picto, ki že uporablja tri 64-palčne modele SC-P20000.

Na sejmu predstavljeni tiskalnik za digitalni tisk nalepk SurePress L-6034VW je prav tako zelo iskan model, saj naročila zanj prihajajo iz cele Evrope – razstavni model je kupilo nemško podjetje Print-ID, medtem ko je prvega v Veliki Britaniji naročilo podjetje Superfast Labels. Zelo priljubljen model bo očitno tudi SurePress L-4033AW, naročila zanj prihajajo z vsega sveta, vključno z ZDA in Dubajem.

Z demonstracijo tiskarniškega okolja je Epson podjetjem pokazal, kako lahko namizne rešitve omogočijo sodobne (tudi sodelovalne) storitve vrste oblikuj-in-natisni, kjer za stranke lahko izdelajo personalizirane izdelke in jih natisnejo na različnih podlagah/medijih. Novi tiskalnik nalepk ColorWorks C7500 je bil skupaj s tiskalnikom za blago SC-F2000 deležen največ zanimanja obiskovalcev, saj je dokazoval potencial oblikovanja novih poslovnih modelov in to ob dostopni ceni ter brez kompromisa glede kakovosti tiska.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

XLAB