21.02.2017      14:19
Epson

Epson v Umagu predstavlja aplikacije za digitalni industrijski tisk

Podjetje Epson bo v sodelovanju s partnerji na dvodnevni konferenci »Digitalne aplikacije« (DA!) 24. in 25. februarja v hotelu Sol Garden Istra v Umagu predstavilo najnovejše rešitve za komercialni in industrijski tisk. Med glavnimi temami tega strokovnega dogodka tiskarske industrije bodo tiskanje in izdelava spominkov, tiskanje na tekstilu ter tiskanje etiket.

Tema prvega dne konference bo predstavljanje najnovejših tehnologij in rešitev za komercialni in digitalni tisk. Na predavanjih bodo predstavljene rešitve digitalnega tiska na medijih kot so skodelice, krožniki in magneti za hladilnike ter materialih kot so kamen, les, kovina in steklo. Drugega dne konference se bo govorilo o konkretnih aplikacijah tiskanja in temah kot so potrošniške navade turistov, ter o aplikacijah tiska na etikete in tiska na tekstil.

Na konferenci bodo razstavljali Epsonovi partnerji (po abecednem vrstnem redu):

DIT d.o.o, Zagreb (http://www.dit.hr/)

Podjetje DIT bo predstavilo tri Epsonove tehnologije. Prednosti eko solventnega izpisa bo prikazalo na tiskalniku velikega formata SureColor SC-S40610, medtem ko bo neposredno tiskanje na tekstilu (bombažnih majicah) v črnilni tehnologiji prikazalo na modelu SureColor SC-F2000. Poleg tega bo predstavilo tudi možnosti transferne sublimacije na Epsonovih tiskalnikih.

»Veseli smo, da bomo prvič na tem dogodku in upamo, da bomo nastopali tudi v prihodnjih letih,« je ob konferenci povedal Marko Dikanić iz podjetja DIT d.o.o. »Ker se želimo razširiti na trge tiskanja na tekstilu in sublimacijah, smo se odločili realizirati načrte s pomočjo Epsonove F serije tiskalnikov. Pričakujemo, da bomo na konferenci ustvarili nove stike in potrdili svoje podjetje kot idealnega partnerja za vse uporabnike.«

Subligo d.o.o., Zagreb (http://subligo.hr/)

Podjetje Subligo bo predstavilo Epsonove vrhunske rešitve izpisa z demonstracijo najnovejšega modela tiskalnika SureColor SC-P5000, njegove večje različice SureColor SC- P6000 in mikro laboratorija (microlaba) za izdelavo fotografij, modela SureLab D700. Kot posebna novost na našem trgu bo razstavljena nova serija poslovnih črnilnih tiskalnikov RIPS z modelom WorkForce Pro WF-R8590-D3TWFC. Prikazali bodo tudi že poznane tiskalnike za etikete ColorWorks C7500, ColorWorks C3500, LW-700 in LW-400.

»Kot vodilni Epsonov partner v regiji želimo potencialnim poslovnim partnerjem prikazati, pri resničnem delu, del proizvodov in rešitev iz našega portfelja, ki predstavljajo odlične rešitve za potrebe in probleme, ki se pojavljajo v vsakdanjem poslovanju,« pojasnjuje Saša Ratajc iz podjetja Subligo d.o.o. »Posebej bomo poudarili svoje znanje in zaposlene, ki so sposobni zagotoviti poprodajne storitve v skladu z najvišjimi standardi, saj menimo, da je 'stroj, ki stoji – najdražji stroj'!«

TIFT d.o.o., Ljubljana (http://www.tift.si/)

Podjetje TIFT bo predstavilo tiskalnike za samolepilne etikete ColorWorks C7500 in ColorWorks C3500. Oba modela lahko zanesljivo in ugodno zadovoljita interne potrebe po izpisu nalepk ob izjemni hitrosti in kakovosti. Z izdelavo unikatnih, prilagojenih nalepk na zahtevo lahko C7500 tudi zmanjša stroške povezane s predizpisom (minimizira odpadni material in omeji višek zalog).

»Konferenca DA! v Umagu je izjemna priložnost za prikaz praktičnega dela s programsko rešitvijo NiceLabel, ki omogoča enostaven in učinkovit dizajn nalepk v barvah, ki se tiskajo na tiskalnikih iz Epsonove serije ColorWorks,« je povedal Saša Stropnik iz podjetja TIFT d.o.o. »Pričakujemo, da nam bo sodelovanje na konferenci omogočilo razširjanje poslovanja v tiskanju poosebljenih nalepk v barvah za manjše serije proizvodov.«

ZINA d.o.o., Zagreb (http://www.zina.hr/)

Podjetje ZINA bo predstavilo rešitve sublimacijskega izpisa in izpisa na oblačilih. Prikazalo bo delo na sublimacijskem tiskalniku SureColor SC-F6200 (hdK), ki tiska v štirih barvah na medijih do širine 111,8 cm, ter na DTG (direct to garment) tiskalniku SureColor SC-F2000, ki tiska neposredno na bombažnih majicah v črnilni tehnologiji, vključno z neposrednim izpisom na temnih majicah z belim črnilom.

»Na konferenci DA! v Umagu bomo prikazali Epsonove rešitve za sublimacijo ter direktni tisk na majicah in drugih oblačilih,« je povedal Mladen Široki iz podjetja ZINA d.o.o. »Cilj nam je spoznati nove uporabnike z Epsonovimi rešitvami ter razširiti sodelovanje na področja kot je izdelava poosebljenih daril in spominkov.«

Konferenca DA! bo potekala v organizaciji Print Magazina. Info: http://www.print-magazin.eu/da-za-umag/.

Povezave:Epson

Katero družbeno omrežje uporabljaš najraje?

19 neverjetnih dejstev o Facebooku

Koliko GB RAM-a potrebuje telefon? 9
Potato  |  Windows 2000 ni dobil posodobitve že zel...
Klavrni konec za enega najboljših operacijski... 5