Računalništvo, telefonija
11.05.2017 09:45

Deli z drugimi:

Share

Epson v Zagrebu predstavil RIPS – nov sistem tiskanja

Epson v Zagrebu predstavil RIPS – nov sistem tiskanja
Epson v Zagrebu predstavil RIPS – nov sistem tiskanja

Družba Epson je danes poslovnim uporabnikom na Hrvaškem in v širši regiji predstavila nov model večnamenske naprave RIPS (Replaceable Ink Pack System), ki namesto klasičnih kartuš in tonerjev uporablja vrečke s črnilom in tako uporabnikom omogoča najcenejši, kakovosten in učinkovit izpis dokumentov. Model WorkForce WF-C869RDTWF je Epson predstavil več kot 300 direktorjem in poslovnim odločevalcem, ki so obiskali konferenco IT Biz EXPO 2017 – 50UP!


WorkForce WF-C869RDTWF omogoča kar do 95 odstotkov prihranka na področju porabe električne energije in do 99 odstotkov prihrankov iz naslova ustvarjenih odpadnih materialov. Večopravilna naprava je sposobna izpisati kar 84 tisoč strani brez zamenjave barv, s čemer praktično odpravi težave zastojev v tiskanju. Barvna večopravilna naprava (MFP) izpisuje dokumente do formata A3 in zaposlenim pomaga dvigniti produktivnost. Odlikuje jo zelo hiter izpis prve strani dokumenta (First Page Out Time – FPOT), v tej lastnosti je kar trikrat hitrejša v primerjavi s konkurenčnimi izdelki, saj ne potrebuje ogrevanja. Uporabniški vmesnik na dotik občutljivem zaslonu je oblikovan po vzoru pametnih telefonov, zato je upravljanje z napravo intuitivno in enostavno.


Poleg novih tiskalnikov RIPS je Epson predstavil še novo družino tiskalnikov WorkForce Enterprise, ki tehnologije brizgalnega tiskanja, skeniranja in kopiranja dokumentov prinašajo v poslovna okolja. Ti ultra hitri barvni tiskalniki in večopravilne naprave so namenjeni poslovnim oddelkom podjetij, so namreč zelo energijsko varčni in prijazni do okolja, hkrati pa porabijo pa tudi manj potrošnega materiala od primerljivih laserskih tiskalnikov ter kopirnih strojev. Po stroških tiskanja so izenačeni z laserskimi fotokopirnimi stroji.


Najbolj zmogljivi različici WorkForce Enterprise WF-C20590, ki zmore natisniti do 100 strani na minuto ob obojestranskem izpisu dokumentov, družbo dela še model WF-C17590, ki zmore v minuti obojestransko natisniti do 75 strani dokumentov. Oba tiskalnika sta namenjena poslovnim okoljem z visokimi mesečnimi obremenitvami tiskanja, kjer uporabniki v kratkem času natisnejo veliko število dokumentov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10