Računalništvo, telefonija
13.05.2014 12:40

Deli z drugimi:

Share

Erasmus Entrepreneurial Course

Ali imate inovativno idejo? Veste, kako jo uresničiti? Želite razviti svoje podjetniške sposobnosti in postati bolj konkurenčni?
Erasmus Entrepreneurial Course
Erasmus Entrepreneurial Course

Potem vas vabimo na spletni podjetniški seminar – ERASMUS ONLINE ENTREPRENEURIAL COURSE. Predstavitev bo potekala na Fakulteti za računalništvo in informatiko, v četrtek, 15.5. 2014, z začetkom ob 16h, soba P4 in jo organizira mednarodni konzorcij projekta FLITE ter podjetje XLAB.

Glavni govorec, Börje Hansson, strokovnjak s področja eUčenja z uporabo novih tehnologij, bo skupaj s partnerji predstavil projekt FLITE, ki bo povezoval podjetnike in akademike, omogočil razvoj poslovnega modela po Osterwalderju in sočasno metodo načrtovanja CCD (ConCurrent Design).

V okviru projekta FLITE bo z uporabo aplikacij IKT vzpostavljen sistem spletnega usposabljanja za podjetnike, študente in druge strokovnjake v istem virtualnem prostoru, ob istem času. Tako bo omogočeno enostavno razvijanje poslovnega načrta ali sprejemanje odločitev. Obenem bo nemoteno potekal prenos znanja, povečala pa se bo tudi podjetniška ozaveščenost na eni in na drugi strani.

Od novembra 2013 XLAB sodeluje pri projektu FLITE, ki je del programa za vseživljensko učenje (Lifelong Learning), in naslednik programa Odprtega učenja in učenja na daljavo (Open and Distance Learning – ODL). Poskušajo vpeljati nove tehnologije in metode učenja, stran od učilnice, saj se podjetniške zmožnosti razvijajo na vse prej kot klasičen način.

Svojo udeležbo na seminarju prosim potrdite na flite@xlab.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več