Računalništvo, telefonija
31.08.2015 13:45

Deli z drugimi:

Share

ESET Smart Security – Ena za 3

ESET Smart Security - Ena za 3
ESET Smart Security - Ena za 3

Ob začetku šolskega leta se dijaki in študentje vrnejo v šole in uporabljajo internet tako za šolske zadolžitve, kot seveda za zabavo. Poskrbite, da so vsi ustrezno zaščiteni s protivirusnim programom za varno brskanje po spletnih straneh na svojih računalnikih in tablicah.

Današnji informacijski svet zahteva napredne varnostne tehnologije, da ob poplavi hekerskih napadov, spletnega goljufanja ali kraje osebnih podatkov ostanemo varni ob vsakodnevni uporabi interneta in drugih tehnologij. Nove računalniške grožnje postajajo vedno bolj kompleksne, zasnovane večplastno, da bi se čim bolj prikrile in izognile zaznavi protivirusnih programov in samih uporabnikov. Tako kot so spletne grožnje vedno bolj zapletene, so tudi protivirusni programi vedno bolj napredni in učinkoviti pri odkrivanju teh groženj.

Varnostni paket, ki pametno ščiti uporabnike
Vodilni proizvajalec proaktivnih varnostnih rešitev ESET ima v svoji ponudbi antivirusni paket ESET Smart Security, ki vključuje vse potrebne module za popolno zaščito vaših otrok ali mladostnikov.

ESET Smart Security nudi večplastno spletno zaščito, saj predstavlja prvi produkt v ESET portfelju za domače uporabnike. Poleg osnovnih protivirusnih in protivohunskih modulov, je v ESET Smart Security vključen še Anti-Theft, dvosmerni požarni zid in Anti-Phishing modul. V novi generaciji pa je še nova tehnologija Botnet Protection in izboljšana tehnologija Exploit Blocker, ki ščiti pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v operacijskih sistemih in drugi programski opremi.

Za mlajše uporabnike interneta velja izpostaviti, da ima ESET Smart Security na voljo tudi starševski nadzor s katerim lahko omejite obisk spornih spletnih strani svojim otrokom. Na zadnjem testiranju funkcije starševski nadzor je ESET za svoj izdelek prejel 1. nagrado pri organizaciji AV-Comparatives.

Nagrade pa ESET Smart Security dobiva tudi v Sloveniji. Zveza potrošnikov Slovenije mu je že drugo leto zapored podelila prestižno nagrado zmagovalec VIP Testa 4/2015. Med 18 programi, je ESET Smart Security znova osvojil prvo mesto, ter se izkazal kot najboljša protivirusna rešitev za slovenskega kupca.

Plačaj 1, dobiš 3!
Tokrat pa je ESET Smart Security še posebno ugoden za nakup, saj do 15.10.2015 poteka nova prodajna akcija #Back2School, kjer ob nakupu varnostnega paketa ESET Smart Security za ceno 1 dobite zaščito za kar 3 računalnike. Pohitite in preverite ponudbo na www.eset.si. Na voljo je tudi brezplačen preizkus za vse, ki želite pred nakupom program preizkusiti na svojem računalniku.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več