09.07.2012 11:02

eTM – Registracija časa v oblaku 2.0

Sistem registracije časa eTM je bo dobrem letu in pol dočakal verzijo 2.0.
Osnovni zaslon

Največja sprememba je v uporabniškem vmesniku, ki je v osnovi popolnoma spremenjen in poenostavljen. Spremenjen je tudi osebni portal http://moj.e-tm.si , ki poleg prenovljenega uporabniškega vmesnika omogoča tudi uporabo elektronskih obrazcev in potnih nalogov. Poleg izboljšane stabilnosti in odzivnosti sistema je dodanih tudi veliko uporabnih funkcionalnosti, ki bodo olajšale delo uporabnikov.

Novosti eTM 2.0 zaokroža mobilni eTM http://mobile.e-tm.si , ki ima popolnoma prenovljen uporabniški vmesnik in omogoča skoraj vse funkcionalnosti klasičnega registratorja. Do njega pa se lahko dotopa preko vseh brskalnikov, tudi na iOS in Android napravah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo