13.06.2012 09:25

Eyefinity poenostavljen s SAPPHIRE HD 7950 FleX

SAPPHIRE HD 7950 Flex Edition.

SAPPHIRE Technology oznanil SAPPHIRE HD 7950 Flex Edition, ki njihovo edinstveno rešitev za igranje na večih ekranih uvaja v visoko priznano serijo grafičnih kartic HD 7000, ki temelji na AMD-jevi arhitekturi Graphics Core Next.

Neposredna podpora za 3 DVI monitorje v načinu Eyefinity, sedaj v seriji 7K

Pri večini grafičnih kartic, ki temeljijo na AMD-jevi tehnologiji, mora biti tretji monitor v nastavitvi Eyefinity monitor DisplayPort ali pa povezan z aktivnim DisplayPort pretvornikom.

Družina SAPPHIRE FleX lahko podpira tri DVI monitorje v načinu Eyefinity in poskrbi za pravo SLS (Single Large Surface) delovno površino, ki ne potrebuje aktivnih pretvornikov. Prva dva monitorja sta priključena na vhoda DVI, tretji pa s (priloženim) HDMI-DVI kablom, brez potrebe po dodatni strojni opremi.

SAPPHIRE HD 7950 FleX je sedaj najbolj zmogljiva kartica s to lastnostjo in igralcem omogoča uporabo cenovno ugodnih DVI monitorjev za vse tri ekrane. V nastavitev se lahko doda še več monitorjev, vendar morajo biti povezani z DisplayPort. S takti jeder 860MHz ter 1250MHz (efektivno 5 Gb / sek) za pomnilnik, je ta model malce hitrejši od standardne izdaje HD 7950 in prinaša preprosto nastavljivo zabavo z večimi ekrani celo najbolj zagrizenim igralcem.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00