Računalništvo, telefonija
11.06.2016 18:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Face it, seminar Mateja Špeharja

Face it, seminar Mateja Špeharja
Face it, seminar Mateja Špeharja

Brez odvečne teorije, le uspešne zgodbe iz prakse. In kakšna neuspešna,… ker se na napakah največ naučimo. In prav pride, če napake niso naše 😉

VSEBINA SEMINARJA:

  • Snapchat – vsi govorijo o njem, mnogim je čudaški, a kar je najbolj pomembno, omrežje ima vsak dan nove in nove uporabnike. In že dolgo časa na njem niso (samo) najstniki. Brez okolišanj, brez osnovnih nasvetov, ki jih najde google, ampak dve uspešni zgodbi iz Slovenije.
  • Facebook – Kako do 73.000 aktivnih FB fanov, ki ima vsak teden doseg preko 150.000 slovenskih uporabnikov? V enem letu!
  • Twitter – Omrežje, ki ga mnoga podjetja zanemarjajo, češ da je na njem težko priti do strank. Čaka vas kontra zgodba iz prakse, kjer kupci dnevno rezervirajo vstopnice. Ki jih potem na blagajni tudi plačajo.
  • Instagram – ni lahko, ne gre preko noči. Nič ne gre tako hitro. A v enem letu se lahko dobi preko 3.000 sledilcev. Ki vsako novo sliko navdušeno pozdravijo. Obstajajo triki, ki 100% delujejo in nase vlečejo prave potencialne kupce.
  • To so samo špičke predavanja, brez hvaljenja in omemb podjetij, ki jih vsi dobro poznate. Ostalo vas čaka na Brezovici. Pa pripravite vprašanja. Resno.
  • Predavatelj: Matej Špehar

Klik za prijavo

Kotizacija: 199,00 € plus ddv

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?
Seminar je namenjen posameznikom, ki želite biti odlični v upravljanju poslovnih spletnih skupnosti. Bodisi gre za male podjetnike, ki skozi sodobne digitalne platforme nagovarjajo prve stranke ali za skrbnike omrežij srednjih podjetij, ki že imajo narejeno strategijo komuniciranja, a ta ne daje pravih rezultatov.

Skozi praktične primere vam bom prikazali kako doseči cilje, kot so povečanje baze uporabnikov na omrežjih, povečanje interakcij udeležencev, kako graditi odnose s ključnimi člani, kako reševati konflikte. In kako jih na koncu pripeljati do blagajne. Ker fino je na koncu tudi kaj prodati, kajne?

LOKACIJA:
Unija, Računovodska hiša, Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani
.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Špehar matej s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri Špehar matej s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Špehar matej s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več