Računalništvo, telefonija
07.06.2013 12:19
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FACE IT! seminar za uspešno komunikacijo na Facebooku bo 20. junija

V vašem podjetju že uporabljate Facebook, pa niste zadovoljni z rezutlati? Imate svoje lastno malo podjetje, pa se vam zdi, da bi ti aktivnosti na socialnih omrežjih pomagale širiti poslovne priložnosti?
FACE IT! seminar za uspešno komunikacijo na Facebooku bo 20. junija
FACE IT! seminar za uspešno komunikacijo na Facebooku bo 20. junija

Zaradi velikega povpraševanje je serija FACE IT! seminarjev za skrbnike družabnih omrežij bogatejša za dodaten termin:

  • 20. junij, Brezovica pri Ljubljani!

Kaj je FACE IT! seminar?

FACE IT! je seminar za skrbnike družabnih omrežij, ki bo udeležence opremil z naprednimi znanji in spretnostmi, ki jih potrebuješ za uspešno upravljanje spletnih Facebook skupnosti.

Prednosti seminarja: nobene odvečne teorije – 100 praktičnih primerov kako izkoristiti potencial Facebooka, YouTube-a, Twitterja, Pinteresta in Instagrama? Kako komunicirati z uporabniki in iz njih narediti kupce? Kakšna so pravila uporabe in triki za učinkovito uporabo omrežij?

Predavanje bo zaključila Lorena Lorenčak iz Lidl Slovenija, ki bo predstavila odličen primer uspešnega nastopa na Facebooku. Kako so samo v enem letu uspeli postati najmočnejši slovenski trgovec na omrežjih?

Predavatelj: Matej Špehar

Gostujoča predavateljica: Lorena Lorenčak

Več informacij o aktualnem FACE IT! seminarju skupaj z namigom o tem, kako do popusta, na spletni povezavi www.matejspehar.si. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Špehar matej s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri Špehar matej s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Špehar matej s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več