Računalništvo, telefonija
15.03.2014 08:20

Deli z drugimi:

Share

Faksiranje za novo tisočletje

Novi časi prinašajo nove tehnologije in inovacije. Ste morda vedeli, da lahko danes faks sporočila prejemate in pošiljate tudi brez fizične faks naprave?
Faksiranje za novo tisočletje
Faksiranje za novo tisočletje

Prav to omogoča storitev Amis Fax, za njeno uporabo pa potrebujete zgolj računalnik ali pametno mobilno napravo z dostopom do interneta. Poslane in prejete dokumente lahko enostavno hranite in do njih kadarkoli dostopate, bodisi v e-poštnem predalu bodisi v spletnem vmesniku.

Tako se tudi faksiranje seli v novo tisočletje, saj lahko sedaj z dokumenti za faksiranje delate kadarkoli in od koderkoli. Pri tem se lahko odločite, ali želite obdržati staro številko faksa ali pa izberete novo. Vse prejete fakse lahko pregledate v spletnem vmesniku oziroma jih v svoj e-nabiralnik prejmete kot e-poštne priponke. Takšen je tudi postopek v obratni smeri – pošiljanje faks sporočil enostavno opravite z nalaganjem dokumentov v spletno aplikacijo ali pa s pošiljanjem le teh kot e-poštne priponke. Naprednejši uporabniki rešitve Amis Fax ne bodo zamudili ali spregledali faks sporočil, saj bodo o njihovem prejemu obveščeni takoj na svoj mobilni telefon prek sporočila SMS.

Manj stroškov, večja učinkovitost in varnost

S tem, ko se poslovna okolja znebijo faks naprave, se znebijo tudi večine z njo povezanih stroškov, kot so papir, kartuše, redno in izredno vzdrževanje. Z uporabo storitve Amis Fax odpade tudi potreba po analognih faks napravah, kar vodi v znižanje stroškov fiksnih telefonskih linij, saj jih sedaj podjetje potrebuje manj.

Storitev Amis Fax zaposlenim v podjetju omogoča hiter in pregleden dostop do vseh faks dokumentov, kar naredi njihovo delo še bolj učinkovito. Zaposleni ne izgubljajo več časa pri faks napravi, čakajoč na pošiljanje in izpis potrdila, vsi ti postopki so namreč avtomatizirani. Podjetjem lahko dodatne časovne prihranke prinese implementacija storitve Amis Fax v obstoječe poslovno-informacijske sisteme (CRM, ERP, DMS …), kar še dodatno olajša in pohitri delo zaposlenih, ki uporabljajo komunikacijo s faksirnimi sporočili.

Dodatna prednost storitve Amis Fax je tudi vključeno arhiviranje sporočil, saj deluje na zanesljivi platformi, ki ponuja visoko varnost podatkov in dokumentov.

Posebna akcijska ponudba

Podjetje Amis je za nove naročnike storitve Amis Fax pripravilo posebno akcijsko ponudbo. V primeru sklenitve 12-mesečne vezave (letne naročnine) Amis podjetjem obračuna še 100-odstotni popust na priključnino. Dodatne informacije o storitvi Amis Fax najdete na spletni strani www.amis.net/amisfax.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več