26.01.2017 13:27
Posodobljeno 7 let nazaj.

FineReader 14 redefinira način dela podjetij z dokumenti

ABBYY, vodeči ponudnik tehnologij in rešitev za delo s podatki je danes najavil novo različico paradne programske opreme FineReader 14, ki združuje nagrajeno optično prepoznavanje znakov (OCR), napredne zmožnosti za delo s PDF dokumenti in primerjavo le teh. S pomočjo nove različice lahko profesionalni poslovni uporabniki enostavno upravljajo in uspešno opravijo vse dnevne naloge – urejanje, komentiranje in primerjavo dokumentov – le z uporabo ene intuitivne aplikacije. FineReader 14 vključuje potrebno funkcionalnost za delo s katerimikoli papirnimi dokumenti in PDF-ji, naj si bodo ti optično prepoznani ali digitalno kreirani.

“Papir še vedno ostaja ključna komponenta poslovnih delovnih tokov. Raziskava IDC analitske hiše1 v ZDA je potrdila da je 65 % organizacij še vedno močno odvisnih od papirja, kar zahteva večja prizadevanja za preoblikovanje podatkov za nadaljno uporabo”, pravi Ivan Bodyagin, podpredsednik oddelka FineReader izdelkov v podjetju ABBYY. “Z izkoriščanjem več kot 20 let izkušenj na področju razvoja OCR, ABBYY zapolnjuje vrzel med papirnimi in digitalnimi podatki, ki zagotavlja močno orodje za poenostavitev dokumentnih postopkov.” ABBYY je razvil FineReader 14 kot odgovor na potrebe sodobnih poslovnih uporabnikov, ki hrepenijo po novih zmogljivostih hitre obdelave dokumentov najvišje kakovosti. Nekatere nove izboljšane funkcije vključujejo:

• Zelo natančno pretvorbo PDF dokumentov in scanov v formate, katere je možno urejati: Kontinuirane izboljšave ABBYY OCR tehnologije zagotavljajo izjemne rezultate pri pretvorbah optičnih prepoznav in PDF dokumentov v digitalne formate, katere je možno urejati in v njih informacije iskati, kot so Word, Excel, PowerPoint, PDF. Različica 14 ohranja vse originalne funkcije, po katerih je FineReader poznan, kot so razširjene OCR zmogljivosti in avtomatsko konverzijo.
  • Urejanje PDF dokumentov in sodelovanje: FineReader 14 je osnovan kot celovita rešitev za delo s PDF dokumenti in optičnimi prepoznavami, z vgrajenim naprednimi orodji za urejanje in skupno sodleovanje pri upravljanju strani, urejanju vsebin, pregledovanju in komentiranju, iskanju, izpolnjevanju obrazcev, podpisovanju in zaščiti datotek.
  • Primerjava vsebine večih dokumentov ter ugotavljanje sprememb v le tej: Povsem nova funkcija, ki omogoča primerjavo dokumentov zazna in poudari vse pomembne spremembe v besedilu med dvema različicama istega dokumenta, ne glede na to, ali je njihov format PDF, Word, JPG ali morebitnega drugega formata, na primer optično prepoznanega dokumenta v primerjavi s svojim digitalnim originalom.
  • Tesna integracija OCR v orodja PDF: FineReader 14 je prava izbira za uporabnike, ki dnevno uporabljajo optično prepoznane(skenirane) in PDF dokumente v papirni obliki zaradi svoje zmožnosti da samodejno uporabijo OCR v PDF dokumentih kadar to potrebujejo.
  • Več kot 190 OCR jezikov: Nova različica podpira prepoznavanje besedila v več kot 190 jezikih, vključno z nekaterimi jeziki, katere je težje digitalizirati, kot so hebrejsko, arabsko, korejsko, kitajsko in japonsko. Prav tako omogoča podporo za enostavne matematične pretvorbe in angleško fonetično transkripcijo.

Dobavljivost
ABBYY FineReader 14 je dobavljiv v treh različnih verzijah: Standard, Corporate in Enterprise. Programsko opremo lahko naročite preko e-trgovin ali ABBYY partnerjev. Za detaljne informacije in dobavljive različice obiščite stran: http://www.abbyy.com/finereader.

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

Endava PLC