Računalništvo, telefonija
24.07.2013 15:44

Deli z drugimi:

Share

Flip IT se mora kot globalno podjetje vesti odgovorno

Sodobni startupi morajo spremljati poslovne, družbene in tehnološke spremembe na vseh nivojih.
Juulov vrtev v Ljubljani
Juulov vrtev v Ljubljani

Živimo v času hitrih sprememb, ki se bliskovito odražajo tako na poslovni, družbeni in tehnološki, kot tudi na številnih drugih ravneh. S tem se spreminjajo tudi podjetja. Trend nakazuje, da bodo uspešna podjetja tista, ki bodo postala transparentna, odprta, poleg tega pa se bodo zavedala, da morajo biti odgovorno vpeta v družbeno okolje in okolje nasploh.

Časa za transformacijo pa ni veliko, saj je zaradi hitrosti prenosa informacij postalo tako globalno, kot lokalno okolje veliko bolj dinamično. Uspešna podjetja morajo hitro zaznavati smernice in se nanje učinkovito odzivati.

V podjetju Virtu se kot globalno naravnano podjetje z izdelkom, ki presega lokalne okvirje, zavedamo, da moramo nujno spremljati poslovne, družbene in tehnološke spremembe na vseh nivojih. Le tako lahko ostanemo inovativni in s tem konkuriramo veliko večjim od nas.

V skladu z našo usmeritvijo smo z veseljem podprli vrtec v Ljubljani, ki deluje po vzgojnem konceptu danskega družinskega terapevta Jasperja Juula. Vrtec temelji na tem, da poskuša na prijazen in učinkovit način pripraviti otroka za življenje.

Tudi naša storitev je odsev časa in želje po boljši prihodnosti, saj temelji na bolj čistem okolju ter prihranku energije. Prav tako se zavedamo, da so otroci naš potencial in da bodo le zdravi otroci pripomogli k boljši, uspešnejši in bolj odgovorni družbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več