Računalništvo, telefonija
27.05.2013 13:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Foto tiskalnik z visoko kapaciteto

Epsonov prvi tiskalnik z vgrajenim rezervoarjem črnila ponuja tisk visoko kvalitetnih slik za nizko ceno. Zahvaljujoč velikemu rezervoarju za črnilo in velikim plastenkam s črnilom je polnjenje enostavno.
Foto tiskalnik z visoko kapaciteto
Foto tiskalnik z visoko kapaciteto

Pred letom je Epson izdal svojo L serijo tiskalnikov. To so bili prvi tiskalniki, ki so vsebovali svoje lastne rezervoarje s črnilom, ki omogočajo nenehen tok črnila. Poleg enostavnosti uporabe to omogoča tudi višjo produktivnost z manjšo porabo črnila. Rezervoarji se še ponašajo s FIT tehnologijo, ki uporablja dušilno loputo, da nadzira pritok črnila v šobe tiskalnika. Ta tehnologija prinaša več vrednosti iz vsake plastenke črnila in omogoča transport brez puščanja črnila. Glave teh tiskalnikov so opremljene z VSDT tehnologijo, ki omogoča razpršitev črnila v treh različnih velikostih.

Tiskalnik vključuje paket šestih 70-mililitrskih plastenk s črnili, kamor spadajo black, cyan, magenta, yellow, light cyan in light magenta. Vsak paket plastenk z veliko kapaciteto lahko natisne do 1.800 kvalitetnih slik dimenzije 10 x 15 cm, kar pripomore k nizki ceni tiska na sliko. Tiskalnik L800 vsebuje Epsonovo Micro Piezo tehnologijo, ki se ponaša z izvrstno vzdržljivostjo, kvaliteto in berljivostjo ter omogoča tiskanje do 5760 x 1440 dpi. Visoko kapacitetni rezervoar s črnilom je vgrajen v tiskalnik, zaradi česar ne prihaja do težav, kot pri drugih sistemih črnilnih rezervoarjev. Uporaba Epsonovih originalnih črnil nudi odlično kvaliteto tiska. Vsaka plastenka ima čepico, s katero jo lahko ponovno zaprete za hrambo.

Z Epsonom L800 lahko tiskate živahne in prepričljive barve z dolgotrajnimi rezultati. Tiskalnik lahko tiska fotografije brez robov do A4 velikosti. S pomočjo sposobnosti tiskanja na CD in DVD medije lahko enostavno ustvarite prilagojene in poosebljene digitalne foto albume. Tiskalnikova hitrost omogoča tiskanje fotografije 10 x 15 cm v le pičlih 12 sekundah.

Epson L800 foto tiskalnik je odličen primer tiskalnika s črnilnim rezervoarjem, ki deluje. Pri Epsonu so se potrudili pri razvoju lastnega sistema z lastnostmi, ki so točno takšne kot jih potrebujejo tiskalniki z nenehnim tokom črnila. Sem spadajo posebne črnilne tube, rezervoar in dušilna loputa.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več