08.03.2012      13:57
Fujitsu: SAP HANA

Fujitsu je predstavil rešitev za platformo SAP HANA

Z novim sistemom (appliance), ki je pripravljen na takojšnji zagon, bodo koristi platforme SAP HANA na voljo tudi manjšim in srednje velikim podjetjemZ novim sistemom (appliance), ki je pripravljen na takojšnji zagon, bodo koristi platforme SAP HANA na voljo tudi manjšim in srednje velikim podjetjem

Fujitsu bo prvi na svetu nudil namenski sistem za SAP® Business One Analytics Powered by SAP HANA®

Fujitsu je predstavil prvi certificiran namenski sistem za “SAP® Business One analytics powered by SAP HANA®”, ki je pripravljen na takojšnji zagon. Z novim namenskim sistemom Fujitsu predstavlja najnovejšo rešitev v Fujitsujevi ponudbi za platformo SAP HANA. Z njo podjetjem vseh velikosti omogoča dostop do zmogljive tehnologije računalništva v pomnilniku SAP AG in možnost hitrejšega poslovnega odločanja.

Fujitsujeva namenski sistem, ki je bil certificiran s strani SAP-a, bo podjetjem, ki se soočajo z rastočimi količinami transakcijskih poslovnih podatkov, olajšala in predvsem omogočila hitrejši vplogled v podatke in posledično omogočil tudi hitrejše poslovno odločanje. Omenjene prednosti omogoča tehnologija računalništva v pomnilniku, ki pospešuje proces analiziranja in interpretiranja velikih količin informacij, v nasprotju s tradicionalnimi podatkovnimi bazami na temelju diskov.

Fujitsu z novim sistemom prinaša prednosti platforme SAP HANA na dostopno vhodno točko. Namenski sistem za “SAP Business One analytics powered by SAP HANA” predstavlja nov pristop k inteligentnemu prebijanju skozi podatkovno džunglo.

Fujitsu zagotavlja rešitev za infrastukturo, ki pomaga upravljati, konsolidirati in izkoriščati koristi rastočih količin in številnih virov podatkov. Oblikovana je za vse velikosti podjetij, ki poganjajo aplikacijo SAP Business One.

Sistem, ki temelji na Fujitsujevi tehnologiji strežnikov PRIMERGY TX300 S6, predstavlja novost na področju Fujitsujevih rešitev pri podpiranju platforme SAP HANA in še utrjuje pozicijo Fujitsuja kot strateškega partnerja za SAP HANA tehnologijo - Fujitsu je predstavil platformo, ki jo je certificiral SAP in je namenjena poganjanju rešitve SAP HANA; lanskega septembra je Fujitsu predstavil globalni Demo Center za podporo platformi SAP HANA; Fujitsu je bil med prvimi ponudniki, ki so dosegli certifikacijo za okolje z več vozlišči za poganjanje platforme SAP HANA.

Fujitsujev sistem, ki je pripravljen za takojšen zagon in temelji na operacijskem sistemu SUSE Linux, je kompakten, že konfiguriran in ima že nameščeno okolje SAP Business One, analytics powered by SAP HANA. Fujitsu že optimizira interne procese kot je namestitev sistema in pomaga zagotoviti hitro, neprekinjeno in visokokakovostno implementacijo okolja SAP HANA za podjetja različnih velikostih ter z različnimi tehničnimi kompetencami.

Zaradi poudarka na podrobnostih je ta sistem idealen za manjša podjetja, ki želijo preiti na poslovno analitiko s SAP Business One powered by SAP HANA, brez pomoči zunanjih IT strokovnjakov za upravljanje kompleksnih in specializiranih sistemskih integracij. Sistem temelji na strežniku in je dovolj majhen, da ustreza strežniški sobi ali strežniški omari.

Fujitsujev sistem je na voljo preko SAP prodajnih kanalov, ki nudijo SAP Business One rešitev. Je idealen sistem za aplikacijo SAP Business One in oblikovan posebej za potrebe manjših podjetij ter podružnic. Sistem podvaja podatke za analitično poročanje in zagotavlja novo funkcionalnost, vključno s t.i. enterprise search, interaktivnimi analizami in poročanjem, kot tudi novimi nadzornimi ploščami in sposobnostjo upravljanja vseh možnih podatkovnih virov, s hitrostjo tehnologije računalništva v pomnilniku.

Eric Duffaut, predsednik, Global Ecosystem & Channels, SAP

“Skupaj s podporo ekosistema naših partnerjev, SAP HANA ponuja izboljšave na področju zmogljivosti brez primere za podjetja vseh velikosti. Novo predstavljen Fujitsujev sistem za SAP Business One analytics powered by SAP HANA, je najnovejši dokaz v dolgi zgodovini sodelovanja Fujitsuja in SAP-a pri zagotavljanju inovativnih rešitev, ki pomagajo racionalizirati in izboljšati poslovne operacije uporabnikov SAP okolij.”

Pascal de Zwart, direktor, Intenzz Group B.V., partner za SAP storitve, Zeist, Nizozemska

“Fujitsu smo izbrali za partnerja ne le pri implementaciji platforme SAP HANA, temveč tudi pri naših projektih s končnimi uporabniki. Fujitsu smo izbrali zato, ker je pokazal iniciativo in stalno zavezanost podpori platforme SAP HANA. Fujitsu je pokazal strokovno znanje pri zasnovi infrastruktur, ki so optimizirane za SAP HANO in podprte z visoko kvalitetnimi storitvami ter prilagodljivostjo pri odgovarjanju na individualne potrebe svoje rastoče baze uporabnikov, ki poganjajo SAP HANO.”

Povezave:Fujitsu

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Samsung kopira celo barve telefonov iPhone 7! 1
FerdoPiš  |  Patetično in bolestno.
Amazonova futuristična trgovina brez blagajn ... 4
Mladen Stariha  |  Na Balkanu to ne bi delovalo.
Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  nebodo odstranli audio jack-a, to so sam...
Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  ne čakaj na Samsung, kupi OnePlus 3T, ki...