11.03.2012      11:33
Fujitsu dvoprocesorskimi strežniki PRIMERGY

Fujitsu postavlja nove standarde

Z novimi dvoprocesorskimi strežniki PRIMERGY je na voljo tudi 3. generacija Fujitsujeve programske opreme ServerView Virtual I/O Manager Z novimi dvoprocesorskimi strežniki PRIMERGY je na voljo tudi 3. generacija Fujitsujeve programske opreme ServerView Virtual I/O Manager

Fujitsu postavlja nove standarde v podatkovnih centrih z dvoprocesorskimi strežniki PRIMERGY

Fujitsu je predstavil novo generacijo strežnikov z dvema procesorskima enotama x86, PRIMERGY, ki postavlja nove standarde na področju vsestranskosti, razširljivosti in cenovne učinkovitosti. Celovita linija strežnikov prinaša napredek v zmogljivosti in modularnosti, saj odgovarja na številne porajajoče se zahteve informacijske tehnologije prihodnosti in omogoča hitro povrnitev investicije.

Fujitsu je z novim konceptom oblikovanja modularnega ohišja za svojo novo linijo strežnikov PRIMERGY ustvaril visoko prilagodljivo strežniško platformo, ki uporabnikom dovoljuje prosto konfiguracijo sistema glede na njihove trenutne potrebe ter naknadno razširitev, če je to potrebno. S podporo vgradnje grafičnih procesorjev, ki pomagajp pri hitrejšem izvajanju GPGPU aplikacij in hitrejšim pretokom podatkov so novi, vsestranski strežniki PRIMERGY primerni za skoraj vsako poslovno aplikacijo ali scenarij v podatkovnem centru. Novi modeli zagotavljajo za 100 odstotkov več pomnilniške kapacitete in 33 odstotkov več prostora za dodatne trde diske. Za naknadne širitve strežnikov so na voljo razširitveni kompleti.

Preprosta administracija s Fujitsujevo programsko opremo ServerView Virtual I/O Manager

Fujitsujeva inovativna programska oprema “ServerView Virtual I/O Manager” omogoča preprosto administracijo in zagotavlja virtualizacijo, neodvisno od vrste omrežja, v dinamičnih scenarijih podatkovnega centra. Upravljanje virtualnih strežnikov je po novem poenostavljeno, njihovo dodajanje in odvzemanje pa je omogočeno sproti (on the fly), kot narekujejo potrebe poslovnih procesov. Čas in trud, ki sta bila potrebna za ponoven razvoj slik je z nekaj ur skrajšan na nekaj minut.

Tretja generacija Fujitsujeve programske opreme ServerView Virtual I/O Manager je na voljo pri vseh dvoprocesorskih strežnikih PRIMERGY. Poenostavljeno upravljanje rabe energije, skupaj z 94-odstotno učinkovitostjo napajalnikov, podjetjem omogočajo, da znižajo stroške za energijo tudi do 73 odstotkov, v primerjavi s prejšnjo generacijo.

Izboljšana zmogljivost

Novi dvoprocesorski strežniški modeli PRIMERGY so z najnovejšo družino procesorjev Intel® Xeon® E5 izboljšal svojo zmogljivost za 70 odstotkov. Na področju visoko zmogljivega računalništva (High Performance Computing), pa se, z uporabo nove Intelove tehnologije Advanced Vector Extensions (AVX)1, zmogljivost sistema zviša za kar 120 %.

Nova linija PRIMERGY

Dvoprocesorski strežniki PRIMERGY so na voljo kot strežniki v prosto stoječi stolp izvedbi, za vgradnjo v strežniške omare ali strežniške rezine. Nova linija ponuja: ekomičen strežnik v prosto stoječi stolp izvedbi PRIMERGY TX300 S7, maksimalno produktivnost v strežniku višine 1U za vgradnjo v strežniško omaro PRIMERGY RX200 S7, vsestranski vgradni strežnik PRIMERGY RX300 S7, maksimalno razširljivost z novim vgradnim strežnikom PRIMERGY RX350 S7, vsestransko in stroškovno učinkovite strežniške rezine PRIMERGY BX920 S3 ter strežniške rezine višjega razreda za najbolj intenzivne aplikacije PRIMERGY BX924 S32.

Jens-Peter Seick, starejši podpredsednik, produktni razvoj pri Fujitsu Technology Solutions: “V današnji ekonomiji se vedno več podjetij srečuje z izzivom priprave na prihodnost, medtem ko upravljajo s tesnimi proračuni in se hitro prilagajajo spreminjajočim se poslovnim zahtevam. Fujitsujevi dvoprocesorski strežniki PRIMERGY naslavljajo ta pomislek z izboljšano zmogljivostjo, cenovno učinkovitim delovanjem in vsestransko skalabilnostjo našega inovativnega modularnega oblikovanja.”

Boyd Davis, podpredsednik in generalni direktor Intelove skupine Intel Datacenter Infrastructure Group: »Intel pozdravlja Fujitsujevo novo generacijo platform PRIMERGY. Z uporabo energetske učinkovitosti, zmogljivostjo, odlično vhodno/izhodno pretočnostjo in naprednimi varnostnimi značilnostmi nove procesorske družine Intel® Xeon® processor E5-2600, so nove platforme PRIMERGY oblikovane za prilagodljivost in učinkovitost podatkovnega centra. S kombinacijo zmogljivosti, prilagodljive modularnosti in celostne stroškovne učinkovitosti, ki jo je omogočilo sodelovanje med Fujitsujem in Intelom, je ta platforma odlična rešitev za uporabniške scenarije, od virtualizacije in računalništva v oblaku do oblikovanja avtomatizacije ali finančnih transakcij v realnem času.«

Povezave:Fujitsu

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Amazonova futuristična trgovina brez blagajn ... 5
samos  |  Kaj točno tu pomeni skeniranje telefona?...
Samsung kopira celo barve telefonov iPhone 7! 4
AndreoTI  |  "Širina" pisuna je strnjena v enem stavk...
Elephone S8: Zanimivi telefon z zaslonom brez... 1
skeptik  |  Z 2-jedrnim procesorjem? Dvomim!
Preizkusili smo zobno ščetko prihodnosti, ki ... 3
skeptik  |  Prisili v umivanje? S čim? Z elektrošoki...
Samsung kopira celo barve telefonov iPhone 7! 4
skeptik  |  RN ste res eni pisunski bedniki... Proda...