Računalništvo, telefonija
08.12.2015 11:26

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu predstavlja 2-v-1 napravo, ki se prilagodi delovnim razmeram

FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 (levo) in LIFEBOOK T936 (desno) bosta globalno na voljo februarja 2016.
FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 (levo) in LIFEBOOK T936 (desno) bosta globalno na voljo februarja 2016.

So poslovni uporabniki bolj učinkoviti s tabličnim ali prenosnim računalnikom? To se je spraševal tudi Fujitsu, ko je splavil svojo 2-v-1 napravo FUJITSU Tablet STYLISTIC R726, ki meri na različne scenarije poslovne rabe, z ali brez tipkovnice in definitivno brez kompromisa kar se tiče zmogljivosti.

Z 31,8-centimetrsko (12,5-inčno) diagonalo zaslona gre za enega večjih zmogljivih tabličnih računalnikov, ki uporabniku omogoča fokus na ustvarjanje vsebin. Opcija brez tipkovnice je odlična za konzumiranje vsebine in za delo v manj optimalnih pogojih, kot je denimo letalo, kjer ni prostora za tipkovnico.

Baterija ne bi smela biti problem, saj omogoča delovanje novega FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 skozi celi dan, v primeru konstantne uporabe zaslona pa tudi do 12 ur, kar mora zadostovati tudi najbolj maratonskim delovnikom. Delo na prostem niti ne sme biti problem, zahvaljujoč zaslonu proti bleščanju.

Novi FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 prilagaja novim načinom dela brez vmesnih motenj – premik iz namizne PC uporabe v polnomočno tablico z ali brez rabe pisala oziroma tipkovnice ne bo prekinil vašega dela. Z eno roko lahko priključite tipkovnico ali zavihate vgrajeno držalo za rabo v tabličnem načinu.

FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 je dizajniran na Japonskem in grajen v Nemčiji – to je močan argument. Poganja ga šesta generacija procesorjev družine Intel Core i7, grajen pa je iz odpornega magnezij-aluminijevega ohišja, kar ga ščiti pred vsakodnevno napredno uporabo. Kot se za poslovno napravo spodobi, je podprta 4G/LTE povezljivost, varnostno kriptiranje podatkov ter TPM in NFC brezstična SmartCard avtentikacija.

Na njem teče operacijski sistem Windows 10, kar podjetjem precej olajša namestitve in upravljanje naprav preko obstoječih orodij in povzroča hitrejšo in samodejno administracijo in soliden temelj za popolno digitalizacijo delovnih procesov.

Fujitsu je predstavil še osveženo različico popularnega FUJITSU Tablet LIFEBOOK T936. Gre za 33,8-centimetrski (13,3-inčen) 2-v-1 Ultrabook in zadnjega v vrsti zmogljivih dvonamenskih serij, ki jih s pridom uporablja vedno več industrij, saj jih poganja šesta generacija družine procesorjev Intel Core i7 in so opremljeni z najboljšimi lastnostmi v razredu, kar se tiče zmogljivosti, varnosti in uporabnosti.

FUJITSU Tablet STYLISTIC R726 in LIFEBOOK T936 bosta globalno na voljo februarja 2016.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več