Računalništvo, telefonija
07.03.2013 14:05

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu rešitve za preprosto bolj kakovosten digitalni vsakdan

Fujitsu rešitve za preprosto bolj kakovosten digitalni vsakdan
Fujitsu rešitve za preprosto bolj kakovosten digitalni vsakdan

Družba Fujitsu je včeraj in danes organizirala prvo letošnje srečanje partnerjev, distributerjev in ključnih strank podjetja. V prijetnem ambientu hotela Trakoščan je Fujitsu predstavil svoje številne poslovne rešitve, pri čemer so izstopali po meri dinamičnih poslovnih uporabnikov ukrojeni prenosniki Lifebook, ki vrhunske zmogljivosti in napredno povezljivost združujejo z elegantno obliko in nizko težo.

»Prenosni računalniki Fujitsu Lifebook so že več let sinonim za vsestransko uporabne in zanesljive računalnike. Z novo generacijo, ki sodi v segment računalnikov ultrabook, pa letvico postavljamo še višje, saj vrhunska tehnična zasnova ne pristaja na kompromise na področju oblikovanja in mobilnosti. Lifebooki modelnega leta 2013 so super hitri, tanki, lahki in preprosto seksi,« je povedala direktorica produktnega marketinga v družbi Fujitsu Barbara D’Introno.

Za promocijo blagovne znamke Fujitsu Lifebook zadnja leta skrbi oglaševalska kampanja Lifebook4Life, ki zahtevnejšim domačim in poslovnim uporabnikom prikazuje številne prednosti po dinamičnem življenjskem slogu ukrojenih prenosnikov. Kampanja Lifebook4Life je bila v preteklem letu ocenjena tudi kot najboljša oglaševalska kampanja za prenosnike ultrabook, priznanje pa je podjetju Fujitsu podelilo partnersko podjetje Intel. V samo kampanjo Lifebook4Life je Fujitsu povezal niz aktivnosti in dogodkov, vključno z oglaševanjem v medijih, na spletnih straneh in spletnih dnevnikih, šolanjem uporabnikov, dogodkov za partnerje ter stranke, itd.

Prijetno vzdušje dvodnevnega dogodka v hotelu Trakoščan so začinili še moderatorka Renata Sopek in glasbena skupina Peti element, ki je zbrane goste pospremila z igranjem pozno v noč.

Življenjski računalniki – Fujitsu Lifebook4life
Fujitsu LIFEBOOK U772 Ultrabook™ je idealen spremljevalec sodobnega poslovneža, ki svoje dneve preživlja med pisarno in na poti. Ultratanki prenosnik je atraktivnega dizajna, njegov zaslon je skorajda brez roba. V vsega 1,4 kg težak prenosnik je Fujitsu uspel vgraditi kar 14-palčni zaslon visoke ločljivosti ter zmogljive in varčne Intel Core procesorje tretje generacije. Zmogljiva zasnova je tako hkrati prijazna do uporabnika in baterije, saj ta prenosnik ponuja do 10 ur avtonomije pri delovanju na baterijo. Fujitsu LIFEBOOK U772 Ultrabook™ venomer ščiti podatke uporabnika in varuje poslovne informacije. Opremljen je z napredno zaščito pred krajo (Intel Anti Theft ter sledenje na daljavo Computrace), saj nudi vrsto strojnih in programskih varnostnih elementov, med katerimi velja omeniti bralnik prstnih odtisov, varnostni čip TPM ter celovito enkripcijo vsebin na disku (FDE). Prenosnik, ki blesti tudi na področju povezljivosti, saj ima vgrajenih več brezžičnih anten ter se zna povezati tudi v mobilna omrežja 3G in 4G, je na voljo v srebrni ali živordeči barvni kombinaciji.

Prenosni računalnik Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook™ privlači številne poglede, saj s svojo kombinacijo tanke in stilske zasnove izstopa v vsakem okolju. Narejen je po meri mobilnih uporabnikov, ki prenosnike uporabljajo na poti, sestankih pa tudi v domačem okolju. 13,3-palčni zaslon visoke ločljivosti postreže z neodbojno prevleko in posledično kakovostno sliko, uporabniki pa lahko izberejo zelo zmogljivo strojno zasnovo – tudi štirijedrne Intel Core i7 procesorje. Polno napolnjena baterija prenosnika zadošča za do 9 ur aktivnega dela, s težo 1,6 kg pa prenosnik LIFEBOOK UH572 Ultrabook™ še vedno sodi med lažje v svoji kategoriji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več