06.06.2013 09:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Fujitsu z novimi delovnimi postajami CELSIUS in računalniki ESPRIMO

Podjetje Fujitsu predstavlja najnovejše računalnike in delovne postaje, narejene v Nemčiji. Novi sistemi, ki sodijo med najbolj zanesljive v industriji, so izdelani v Fujitsujevi tovarni v Augsburgu, ki je v zadnjih štirih letih svojo zanesljivost izdelave dvignila za kar 36 odstotkov, čeprav je že pred tem veljala za eno najbolj zanesljivih. Novi računalniki ESPRIMO in delovne postaje CELSIUS tako v poslovna okolja prinašajo novo dimenzijo zanesljivosti.
Fujitsu z novimi delovnimi postajami CELSIUS in računalniki ESPRIMO

Nove sisteme spremlja slogan “Narejeno v Nemčiji” (ang. Made in Germany), saj so izdelani v tovarni, ki na evropskih tleh velja za najbolj sodoben proizvodni obrat s področja izdelave in razvoja računalnikov, prenosnikov ter strežnikov. Fujitsujeva tovarna v Augsburgu je prejela tudi nagrado 2013 Bavarian Quality Award za izjemno kakovost izdelave in inovacij na področju raziskav in razvoja na področju proizvodnje.

Namizne rešitve v obliki računalnikov ESPRIMO in delovnih postaj CELSIUS, vključno z njihovimi ključnimi gradniki – osnovnimi ploščami – so izdelane v omenjeni tovarni. S tem Fujitsu pridobi popoln nadzor nad vsem ključnimi proizvodnimi procesi ter skrbi za zagotavljanje kakovosti od samega dizajna in načrtovanja novih izdelkov do njihove sestave. Vsi novi računalniki so deležni izjemno stresnega testiranja, saj jih strokovnjaki preverjajo zoper delovanje v na videz nemogočih pogojih, ki jih povzročajo vročina, vlaga, vibracije, elektromagnetne motnje … Z natančnim preizkušanjem in vpeljevanjem izboljšav ter inovacij v vse procese nastanka novih izdelkov, je Fujitsu v vsega 48 mesecih uspel dvigniti zanesljivost delovanja svojih izdelkov za kar 36 odstotkov.

Poleg zanesljivosti delovanja se lahko Fujitsu pohvali še s hitrim uvajanjem najnovejših tehnologij v poslovne rešitve. Na novo oblikovani računalniki ESPRIMO Q mini PC so na voljo v zelo majhnih ohišjih in se bahajo s tihim delovanjem, medtem ko so delovne postaje CELSIUS kos vsem izzivom najzahtevnejših uporabnikov. Fujitsu z novimi izdelki cilja na vsa poslovna okolja – tako pisarniška kot tudi zahtevna razvojna okolja, ki potrebujejo izjemne zmogljivosti procesiranja in obdelave računalniške grafike. Novi modeli računalnikov strankam nudijo še več izbire glede vgrajenih komponent, saj lahko izbirajo tudi med hibridnimi pogoni (sestavljenimi iz kombinacije pogona SSD in klasičnega diska), osem novih modelov ESPRIMO pa je že opremljenih z najnovejšo, četrto generacijo procesorjev Intel Core. Nova delovna postaja Fujitsu CELSIUS W530 uporabnikom nudi izjemne zmogljivosti procesorja Intel Xeon E3. Novi računalniki so prepoznavni tudi po osveženi zunanjosti, kjer so posamezni detajli ohišij odeti v prepoznavno rdečo barvo.

“Z izdelavo računalnikov in delovnih postaj v osrčju Evrope strankam ponujamo ene najbolj zanesljivih izdelkov na trgu. Sodobna evropska tovarna nam omogoča tudi hitrejše odzivanje na potrebe strank, še posebno v primeru izdelave računalnikov po meri in željah strank, saj naši računalniki do uporabnikov na stari celini ne potujejo šest do osem tednov v ladijskem zabojniku. Kupcem tako lahko izjemno zanesljive računalnike ponudimo praktično takoj in s tem dosegamo bistveno večjo prilagodljivost poslovanja,” je povedal podpredsednik oddelka prodaje delovnih sistemov v družbi Fujitsu Jörg Hartmann.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

TISKARNA SILVECO