04.08.2017 10:30

FunTest – nova osvežitev na področju IT spletnih strani v Sloveniji

FunTest je spletna stran s testi, predstavitvami, novicami, nasveti ter triki s področja zabavne tehnologije in računalništva. Ponujajo vam vedno svežo vsebino zanimivosti in novosti iz sveta računalništva in tehnologije, ter teste najnovejše strojne opreme.

Prek spletne strani se lahko tudi povežete s spletno trgovino funtech.si, saj sta obe spletni strani pod okriljem podjetja F.U.N.T.E.C.H D.O.O., računalniškega podjetja, ki na slovenskem trgu deluje že od leta 2004 in vam v sodelovanju z distributerjem DISS d.o.o. ponuja široko paleto produktov s področja IKT tehnologij.

Najnovejšo predstavitev ASUS matične plošče ROG MAXIMUS IX APEX si lahko preberete tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

Huawei