Računalništvo, telefonija
14.04.2015 12:15

Deli z drugimi:

Share

Garmin akcijska kamera s povsem novim pristopom: Podatkovno bogati video!

Garmin akcijska kamera s povsem novim pristopom: Podatkovno bogati video!
Garmin akcijska kamera s povsem novim pristopom: Podatkovno bogati video!

VIRB X in VIRB XE sta zadnji in najbolj robustni iz linije akcijskih kamer Garmin, s katerimi boste posneli svoje avanture na nov, impresiven način. Majhni, lahki, robustni in vodoodporni do globine 50 m, omogočata širokokotno HD snemanje v vseh pogojih, brez dodatnih ohišij, kar zagotavlja tudi izjemen zvok v izjemnih razmerah. In zdaj smo pri pravi dodani vrednosti. Integrirana tehnologija G-Metrix v navezi z zunanjimi senzorji namreč zajema vse ključne podatke o vaši aktivnosti, hitrost, srčni utrip in gravitacijske pospeške, s katerimi boste ustvarili video z vašimi aktivnostmi in veliko akcije, ki jo želite takoj deliti z družino in prijatelji.

Podprt je tudi način za hiter zajem večih slik v sekvenčnem ali burst načinu. VIRB X pri 12MP globini zajame 10 sličic na sekundo, medtem ko VIRB XE pri enaki ločljivosti kar 30.

Na voljo je 1” zaslon, ki nudi hitro in enostavno konfiguracijo kamere, vremensko odporni kontakti pa omogočajo polnjenje in napajanje brez potrebe, da odprete ohišje. Dodana sta večnamenski gumb za lažjo uporabo in boljši nadzor – za vklop ter začetek in konec snemanja, ter poseben photo gumb za fotografiranje.

VIRB omogoča celo samodejno sinhronizacijo posnetkov ob snemanju z več kamerami, standardno pa dobite tudi napredne ročne prilagoditve kamere: npr beline, ostrine, barvnega profila, ISO , osvetlitve, zaklepanje osvetlitve.

Pri VIBR XE je na voljo celo napredna digitalna gravitacijska stabilizacija videa v vseh pogojih. VIRB X / XE lahko priključite neposredno na brezžične Bluetooth slušalke ali mikrofon za predvajanje in zajemanje zvoka v visoki ločljivosti.

Zamenljiva polnilna baterija deluje približno 2 uri pri snemanju 1080p@30fps, upravljate pa ga lahko z ANT+® Garmin napravami ali opcijskim daljinskim upravljalnikom.

VIRB podpira microSD kartice do velikosti 128 GB, ki ni priložena. Vgrajena Wi-Fi tehnologija služi nemotenemu daljinskemu upravljanju za nastavitev kamere, za ogled v živo in predvajanje na pametnem telefonu, za kar potrebujete še namensko aplikacijo Garmin VIRB, s katero boste lahko še urejali in delili vaše posnetke ter dodajali G-Metrix podatke in grafe. Za resnejše urejanje pa je brezplačno na voljo namizna aplikacija VIRB Edit. Če VIRB izgubite, ga enostavno poiščete na zadnji znani lokaciji s pomočjo namizna ali mobilne aplikacije.

Komplet vsebuje VIRB X vsebuje kamero, polnilno baterijo, kabel za polnjenje, ravne in ukrivljene podstavke, kratek nosilec, daljši nosilec, ključ ter navodila, pri VIRB XE pa dobite poleg še kratek in daljši povezovalni člen ter kratek in daljši povezovalni gumb.

VIRB X dobite na Garmin.si za 299€, VIRB XE pa za 100€ več.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več