Računalništvo, telefonija
05.06.2012 14:34

Deli z drugimi:

Share

Garmin GPS naprave za golf tudi v Sloveniji

Garmin GPS naprave za golf tudi v Sloveniji
Garmin GPS naprave za golf tudi v Sloveniji

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja GPS naprave za golf, ki so od sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Modela Approach S1 in Approach S3 v obliki zapestne ure prikazujeta razdalje do zelenic (začetek, sredina in konec), dolžine udarcev in prehojeno pot. Na napravah Approach S1 in S3 so naloženi podatki o več kot 7400 golf igriščih v Evropi, med drugim tudi o 10 slovenskih igriščih.

Approach S3 poleg razdalj prikazuje obliko vsake zelenice na igrišču in omogoča digitalni zapis rezultatov. Naprava z vgrajenim GPS sprejemnikom samodejno zazna, na katerem igrišču se nahajate.

Za najzahtevnejše igralce je primeren model Approach G6, ki na zaslonu na dotik prikazuje zemljevid igrišča s podrobnostmi o zelenicah in bunkerjih, prikazuje razdalje do zelenic in ima vgrajen pripomoček za seštevno kartico. Zabeležene rezultate lahko prenesete na računalnik in jih izpišete. Na zaslonu na dotik lahko označite točko, kamor želite udariti žogico in naprava izračuna potrebno dolžino udarca. Lahko tudi prestavljate zastavico z luknjo glede na trenutno postavitev na zelenici in naprava izračuna natančno razdaljo do luknje. Za napravo Approach G6 so na voljo podatki za več kot 27000 igrišč po celem svetu (tudi 10 slovenskih).

Zaslon naprav Approach S3 in Approach G6 se bo odzval tudi na orokavičene dotike. Vse naprave so vodoodporne in primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Energijo za delovanje zagotavljajo vzdržljive polnilne Li-ionske baterije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več