Računalništvo, telefonija
16.01.2014 06:42

Deli z drugimi:

Share

Garmin® izboljšuje brezplačno spletno športno skupnost s prenovo spletne strani Garmin Connect™

Garmin® izboljšuje brezplačno spletno športno skupnost s prenovo  spletne strani Garmin Connect™
Garmin® izboljšuje brezplačno spletno športno skupnost s prenovo spletne strani Garmin Connect™

Garmin najavlja popolno prenovo spletne strani svoje brezplačne spletne športne skupnosti, Garmin Connect. Novi Garmin Connect ima popolnoma posodobljen videz, občutiti je mogoče izboljšano navigacijo po spletni strani in uporabniško prilagodljivo stilsko oblikovano nadzorno ploščo s posameznimi vtičniki. Posodobljene športne funkcije vključujejo izboljšana poročila za spremljanje aktivnosti v daljšem časovnem obdobju in brezplačne načrte treningov, ki jih lahko pošljete neposredno na združljive naprave Garmin. S popolnoma novimi segmenti (odseki aktivnosti) in funkcijo lestvice, lahko uporabniki primerjajo svoje tekaške ali kolesarske dosežke s svojimi preteklimi rezultati ali dejavnostmi drugih uporabnikov. Novi Garmin Connect je sedaj združljiv s serijo naprav za golf Approach kot tudi z novim Garmin merilcem aktivnosti, vívofit. Nov videz in občutek spletne strani Garmin Connect omogočata, da bo še enostavnejša za nalaganje dejavnosti uporabnikov, sledenje napredka skozi čas in izpolnjevanje zadanih športnih ciljev.

“Ne glede na to, ali uporabniki šele začenjajo z dejavnostjo ali pa trenirajo za zmago na elitni dirki, lahko novi Garmin Connect osebno prilagodijo svojim potrebam,” je dejal Andrew Silver, Garmin EMEA produktni marketing manager za športne naprave. “Z več kot šestimi milijardami kilometrov dejavnosti, ki so jih naložili uporabniki, bo novi Garmin Connect nadaljeval s podporo aktivnega življenjskega sloga uporabnikov in jih navdušil, da dosežejo zastavljene cilje ne glede na to ali so osredotočeni le na en šport ali sodelujejo v različnih športnih dejavnostih.”

Najbolj opazna sprememba na spletni strani Garmin Connect je videz in občutek vmesnika. Nova nadzorna plošča, ki je organizirana z vtičniki, je popolnoma prilagodljiva tako, da lahko uporabniki izberejo, katero informacijo želijo videti. Na voljo je posodobljena funkcija poročanja za analizo napredka kot je skupna razdalja ali povprečna hitrost kroga v daljšem časovnem obdobju. Z novim Garmin Connect bodo imeli uporabniki tudi dostop do brezplačnih načrtov treningov, ki jih lahko prenesejo neposrednjo na združljive naprave Garmin, ne glede na to ali tečejo le 5 kilometrov ali se pripravljajo na maraton.

Z novim Garmin Connect postaja brezplačna športna skupnost še bolj družabna in omogoča uporabnikom povezovanje s prijatelji, prikaz tako prednosti kot tudi slabosti za nekaj prijateljskega tekmovanja z novimi segmenti ter funkcijo lestvice. Uporabniki lahko iščejo po segmentih (odsekih aktivnosti), ki so jih ustvarili drugi uporabniki, virtualna lestvica pa omogoča uporabnikom, da se uvrstijo na lestvico za primerjavo z drugimi športniki, ki so končali ta segment. Novi Garmin Connect omogoča tudi posredovanje napredka na priljubljenih družabnih omrežjih.

S to nadgradnjo bodo sedaj na spletni strani Garmin Connect podprte tudi združljive golf naprave Garmin. Lastniki golf naprav serije Approach bodo lahko naložili, analazirali in posredovali svoje scorecarde, kakor tudi podatke kot so udarci na fairwayu, udarci na greenu, dolžino udarca in število patov. Uporabniki lahko sledijo proti komu so igrali in kdo je zmagal posamezni krog. Sedaj lahko tudi golfisti sledijo svojemu napredku in analizirajo še podatke z igrišča, vidijo podrobnosti igre na vsaki luknji ter na ta način izboljšajo svojo golf igro.

Lastniki novega merilca aktivnosti vívofit, lahko spremljajo svoje športne cilje z novim Garmin Connect. Na strani dnevnega povzetka lahko na enem mestu vidijo svoj napredek: skupno število korakov, napredek glede na dnevni cilj, razčlenitev časa, ki ga preživijo aktivno v primerjavi s časom, ki ga preživijo sede, in še več. Novi Garmin Connect bo pomagal spremljati uporabnikovo telesno težo, porabljene kalorije in spanje, zaradi česar bo enostavneje najti in ohranjati zdrave navade. Edinstvena vívofit in novi Garmin Connect predstavljata izziv, ki temelji na številu korakov na teden, nastavljivem jeziku in časovnem pasu, ki omogoča globalno sodelovanje. To ustvarja prijateljsko tekmovanje in omogoča uporabnikom, da vidijo, kje se nahajajo v primerjavi z drugimi uporabniki vívofit.

Uvedba nove oblike strani Garmin Connect bo izpeljana v več fazah obdobja Q1 2014. Mobilna aplikacija Garmin Connect mobile bo prav tako posodobljena in bo odražala nov videz ter občutek Garmin Connect.

Novi Garmin Connect je zadnja pridobitev Garmina v naraščajočem segmentu za šport, ki se osredotoča na razvoj tehnologij za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov in promocijo zdravega ter aktivnega življenjskega sloga. Ne glede na vrsto športa (tek, kolesarjenje ali ostale discipline), postajajo Garminove naprave za šport nepogrešljivi pripomočki vrhunskih in rekreativnih športnikov.

Za več informacij o lastnostih, funkcijah, cenah in razpoložljivosti, kot tudi za informacije o drugih izdelkih Garmin za šport in storitvah, obiščite www.garmin.com/intosports, www.garmin.blogs.com, http://twitter.com/garmin in www.garmin.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več