14.12.2012      20:54

Garmin® je uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013 v Val di Fiemme

Uradne proge bodo prvič v zgodovini nordijskih smučarskih prvenstev teka na smučeh posnete in digitalizirane z uporabo Garmin GPS tehnologije.

Milano, 13. december 2012 – Garmin International Inc., enota Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), globalno vodilni v satelitski navigaciji, je postal uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013. Partnerstvo je bilo uradno predstavljeno 13. decembra na novinarski konferenci organizacijskega odbora v Milanu. Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju je eden od športnih vrhuncev te zime in bo potekalo od 20. februarja do 3. marca v Val di Fiemme, Italiji. Najboljši svetovni športniki v teku na smučeh, smučarskih skokih in nordijski kombinaciji se bodo potegovali za naslov svetovnega prvaka. Okoli 300.000 ljubiteljev tega športa je pričakovano, da bo obiskalo ta dogodek v živo, v Italiji in milijoni gledalcev po svetu bodo spremljali tekmovanja preko TV prenosa.

Chris Merrell, vodja EMEA tržnih komunikacij pri Garminu pravi: “Garmin s ponosom podpira najpomembnejši dogodek v nordijskih športih to zimo. Naše GPS športne ure so pomembne naprave za mnoge tekače na smučeh po vsem svetu. Športnike svetovnega razreda, kot so Dario Cologna in  norveška nacionalna ekipa tekačev na smučeh, podpira Garmin tehnologija med treningi in na tekmovanjih. Poleg tega sodelovanja v športu bo Garmin organizacijskemu odboru in vsem ljubiteljem tega športa s pomočjo svetovno vodilnih navigacijskih storitev zagotovil, da bodo prispeli varno in hitro v Val di Fiemme to zimo. Sponzoriranje tega dogodka svetovnega razreda bo pomagalo Garminu uveljaviti svojo blagovno znamko v nordijski smučarski skupnosti.”

Bruno Felicetti, direktor za komunikacije Trentino Fiemme 2013: “Partnerstvo z Garminom ponuja veliko storitev in možnosti za vse ljubitelje tega športa, ki obiskujejo svetovna prvenstva v nordijskem smučanju, kakor tudi za nadaljnji razvoj, ki bo omogočal Val di Fiemme promovirati smučanje v dolini in aktivnosti na prostem na inovativen način, pri tem pa se bodo zanašali na izkušenega in prestižnega tehničnega partnerja.”

Uradne proge teka na smučeh bodo digitalizirane z Garmin GPS tehnologijo: v uradni predstavitvi Mattea Bortesija, produktnega in marketinškega vodje za outdoor in fitnes pri Garmin Italija,  je bilo objavljeno, da bodo prvič v zgodovini nordijskih smučarskih prvenstev, uradne proge teka na smučeh  posnete in digitalizirane z uporabo Garmin GPS tehnologije. Bortesi pojasnjuje: “Imeti prost dostop do digitaliziranih, originalnih prog svetovnega prvenstva, je odlična priložnost za vse ljubitelje teka na smučeh! Na uradni spletni strani dogodka (www.fiemme2013.com) in naši popularni brezplačni športni skupnosti Garmin Connect (http://connect.garmin.com/), bodo vsi ljubitelji tega športa lahko sledili uradnim tekmovalnim progam, vključujoč kartografske in tehnične podatke kot je razdalja in višinski profil. Lastniki ustrezne Garmin športne naprave lahko brezplačno naložijo vse proge na svoje naprave, kar jim omogoča, da trenirajo kot profesionalni športniki na originalnih progah svetovnega prvenstva!”

Posebna zbirka interesnih točk (POI) za Garmin GPS naprave: kot vodilni na področju satelitske navigacije bo Garmin v bodoče zagotavljal svoje strokovno znanje vsem ljubiteljem tega športa in zagotovil, da bodo prispeli hitro in varno v Val di Fiemme, ter našli pot do vseh dogodkov med prvenstvom. Garmin bo nudil posebno zbirko interesnih točk (POI), vključujoč vse glavne načrtovane poti do Val di Fiemme, seznam uradnih partnerskih hotelov, informacij o vseh prometnih predpisih med dogodkom in še veliko več. Posebno POI-zbirko bodo lahko brezplačno naložili vsi lastniki primerne Garmin navigacije na  www.garmin.com.

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

BMW samodejno zaklenil tatu in počakal na pol... 1
FerdoPiš  |  Le kdaj boste na RN imeli poleg novic o ...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 46
ice.caj.tea  |  Kaj ima naslov z mojim komentarjem?
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 46
Uroš Bilbija  |  Morda ne bi škodilo če bi prebral naslov...
Kdaj lahko pričakujete Android 7.0 Nougat na ... 4
domen.valentinuzzi  |  ostali pa obsojeni na custom rome :)