Računalništvo, telefonija
29.04.2015 09:05
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garmin navigacija, ki prepreči nesrečo in snema vašo pot

nüviCam vas opozori, če se vozite preblizu za vozilom, ki je pred vami ali če ste zapeljali mimo označb na cestišču in drsite izven ceste oziroma nasproti prihajajočemu prometu.
nüviCam vas opozori, če se vozite preblizu za vozilom, ki je pred vami ali če ste zapeljali mimo označb na cestišču in drsite izven ceste oziroma nasproti prihajajočemu prometu.

Garmin te dni predstavlja nüviCam, 6-inčno (15,2 cm) navigacijsko napravo s steklenim zaslonom občutljivim na dotik, ki poleg dejstva, da vas bo varno in hitro pripeljala na končni cilj, snema vaš sleherni zavoj in se postavi še z nekaterimi funkcionalnostmi, ki povečujejo zavednost voznika.

Zakaj bi pot sploh snemali? Prav pride ob morebitni prometni nesreči, saj se video, GPS koordinate in čas pripetljaja v tem primeru samodejno shranita.

nüviCam pride z zanimivim paketom naprednega varnostnega sistema, ki vas opozori, če se vozite preblizu za vozilom, ki je pred vami ali če ste zapeljali mimo označb na cestišču in drsite izven ceste oziroma nasproti prihajajočemu prometu.

Dodatno lahko zaradi Bluetooth tehnologije odslej kličete brez rok, za hitro pot so vam na voljo podatki podatki Garmin digital traffic centrale, navigacijo boste nastavili kar z glasovnimi ukazi, za enostavno namestitev in hrambo pa je odgovoren magnetni sistem pričvrščanja.

Ko se boste približevali želeni destinaciji bo nüviCam samodejno vklopil pogled kamere, za najbolj natančno dostavo – vas.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več