24.04.2013      9:34

Garmin predstavlja navtična inštrumenta GMI™20 in GHC™20

Garmin International Inc, enota Garmin Ltd(NASDAQ:GRMN)., vodilno podjetje na področju satelitske navigacije na svetu, je danes napovedalo GMI 20 in GHC 20, Garmin navtična inštrumenta, ki povezujeta Garmin navtični liniji inštrumentov za motorna plovila in jadrnice. S povsem novim vmesnikom , ki je lažji za uporabo kot kdajkoli prej, sta GMI 20 in GHC 20 nepogrešljiva na vsakem navigacijskem mostu.

»Zbirali smo povratne informacije, upoštevali smo uspešne rešitve na prejšnjih navtičnih inštrumentih, da sta lahko nova GMI 20 in GHC 20 še boljša«, je dejal Dan Bartel, podpredsednik prodaje. »Z večjim, svetlejšim in bolj temperamentnim zaslonom, sta GMI 20 in GHC 20 enostavnejša za uporabo, bolj vidljiva ter zagotavljata bistvenejše informacije za uporabnika, kot kadarkoli prej.«

GMI 20 ima 4-palčni (10,1 cm) barvni zaslon, ki prikazuje globino, hitrost, podatke o vetru, motorju in več kot 100 navtičnih podatkov o plovilu, ki temeljijo na željah uporabnika. GMI 20 je zasnovan, da zadovolji namen svojega predhodnika GMI 10, medtem ko širi funkcionalnost  s prikazom več informacij hkrati na večjem in svetlejšem zaslonu.

GHC 20 ima prav tako 4-palčni barvni zaslon, ki je zasnovan za prikaz in zagotavljanje nadzora nad funkcijami avtopilota. Z večjim in svetlejšim zaslonom je GHC 20 združljiv z obstoječimi Garmin avtopiloti, prav tako pa bo tudi združljiv z novimi Garmin avtopiloti. GHC 20 je možno upravljati tudi z brezžičnim daljinjskim upravljalcem in z napovedano novo navtično uro quatix. Novi avtopilot kompleti kot so GHP 10, GHP 12 in GHP 20, bodo imeli GHC 20 vključen v komplet.

S posodobljenim uporabniškim vmesnikom tako GMI kot GHC 20 zagotavljata menije in merilnike, ki se ujemajo z estetiko novo napovedane Garmin serije GPSMAP 8000. Medtem ko sta bolj prijazna do uporabnika in se ponašata z bolj intuitivnim izgledom, ki vključuje tako nastavitev svetlosti kot barv, je možno GMI in GHC 20 montirati vgradno ali plosko, da se popolnoma uskladita z novo serijo GPSMAP 8000 in skupaj tvorijo edinstven izgled navigacijskega mosta.

Izboljšana je tudi nočna vidljivost GMI in GHC 20. Z možnostjo izbire osvetlitve v rdeče/črni, zeleno/črni ali običajni nočni barvni shemi imata GMI in GHC 20 LED osvetlitev, ki omogoča boljšo zatemnitev kot predhodni GMI in GHC modeli. Hkrati je izboljšana tudi vidljivost pri dnevni svetlobi. Z boljšim kontrastom in širšim vidnim kotom, GMI in GHC 20 zagotavljata boljšo vidljivost v vseh svetlobnih pogojih. Steklen zaslon preprečuje tvorjenje kondenzacije v enoti, odsevanje in bleščanje ter s tem omogoča jasen pogled na prikazane informacije v vseh vremenskih pogojih.

Novost predstavljena na GMI 20 je funkcija auto-scroll. Le-ta uporabniku omogoča , da določi kako hitro se pomikajo prikazi na zaslonu brez dodatnega poseganja. Nastavitve je mogoče prilagoditi, da se prikazane informacije pomikajo v različnih časovnih intervalih,  kar omogoča namestitev naprave na različna mesta in dostop do informacij na večjih razdaljah. Hkrati ta funkcija daje uporabniku možnost uporabe inštrumenta na več načinov.

GMI 20 in GHC 20 bosta predvidoma na voljo v drugi četrtini leta 2013. Za več informacij v povezavi z GMI 20 in GHC 20, obiščite  www.garmin.com.

Garmin, navtični segment je vodilni ponudnik opreme za navigacijo in komunikacijo na drobno ter OEM stranke. Garmin vključuje industrijsko  najbolj prefinjeno paleto navtičnih ploterjev, multi -funkcijskih zaslonov na dotik, sonarjev visoke ločljivosti, radarjev, avtopilotov ter proizvodov in storitev, ki so znani po inovacijah, zanesljivosti in preprosti uporabi.

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?