29.06.2013 08:15

Gigabitno stikalo z 8 vhodi

LevelOne gigabitno stikalo ima kar 8 vhodov.

LevelOne GEU-0820 gigabitno mrežno stikalo je narejeno za zanesljiva in zmogljiva omrežja. V full‑duplex načinu nudi hitrosti do 2.000 Mbps na vhod. Storitev shranjevanja in posredovanja prinaša nizko zakasnitev in prenos paketov brez napak. To stikalo je odlično za izpolnjevanj zahtev spletnih iger in pretakanja multimedijskih vsebin. Podpira 802.3az Energy Efficient Ethernet, kar pomaga zmanjšati porabo energije brez slabšega delovanja. Ta funkcija lahko med drugim samodejno zazna dolžino povezanih kablov in primerno prilagodi porabo energije.

Stilsko kompaktno ohišje se lahko namesti na steno in paše v vsako okolje. Zaradi 8 10/100/1.000 Mbps vhodov bo zadovoljilo vaše domače potrebe po razširitvah. S pomočjo magnetnih priklopov lahko napravo namestimo na vsako železno ali kovinsko površino brez nosilcev.

GEU-0820 ponuja plug-and-play za enostavno namestitev, kjer ni potrebna nobena konfiguracija. Na vsakem vhodu zazna hitrost povezane naprave in primerno prilagodi hitrost vhoda za optimalno delovanje.

Slovenski uvoznik za LevelOne je podjetje Chip Trade, d. o. o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CHIP TRADE d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862