18.05.2016 14:05

GPS tekaška multišportna ura

Postanite boljši športnik s športno uro Forerunner 735XT. Tekaška in multisport GPS ura je za atlete, ki želijo množico podatkov med treningom in manj napetosti med tekmo. Garminov optični senzor za zapestno merjenje srčnega utripa Elevate™ omogoča sproščen občutek, ko stopite na štartno črto. Z uporabo prsnega monitorja pa omogočite dodatne podatke napredne dinamike teka1 in ostalih natančnih meritev.

V napravi so že nameščeni športni programi za tek, kolesarstvo, plavanje, športe z vesli in druge. Samodejna funkcija multisport omogoča zvezno beleženje različnih športov v eni aktivnosti. Pametna obvestila , samodejni prenosi podatkov in združljivost s Connect IQ™ za posebne prikaze časa in aplikacije spremenijo Forerunner 735XT v celovito pametno uro za tekače in triatlonce.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88