Računalništvo, telefonija
03.06.2011 14:23

Deli z drugimi:

Share

Halcom Mini User Group v Srbiji

Halcom Beograd je 26. maja 2011 ponovno priredil srečanje z bankami, uporabnicami rešitev Hal E-Bank v Srbiji. Na srečanju je bilo govora o politiki izdajanja in distribucije nove verzije programa Hal E-Bank, novem sistemu za prijavo napak in reševanje problemov, novih orodjih za delo v Hal E-Bank aplikaciji in novi generaciji Hal E-Bank rešitve.
Halcom med podjetji z najvišjim bonitetnim ugledom v 2010
Halcom med podjetji z najvišjim bonitetnim ugledom v 2010

Halcom Beograd je 26. maja 2011 ponovno priredil srečanje z bankami, uporabnicami rešitev Hal E-Bank v Srbiji. Na srečanju je bilo govora o politiki izdajanja in distribucije nove verzije programa Hal E-Bank, novem sistemu za prijavo napak in reševanje problemov, novih orodjih za delo v Hal E-Bank aplikaciji in novi generaciji Hal E-Bank rešitve.

V prvem delu srečanja z bankami so bile predstavljene spremembe, ki bodo vključene v novi verziji programa Hal E-Bank. Sledil je prikaz moderne, večjezične spletne aplikacije za upravljanje z napakami Hal Assist, ki je namenjena administratorjem v bankah in omogoča enostaven način komunikacije med banko in Halcomom oziroma pregled trenutnih stanj zahtevkov, hiter način oddaje vprašanj, posredovanje zahtev bank za želene spremembe kot tudi mnoge druge funkcije, ki bodo dostopne administratorjem.

Največ pozornosti predstavnikov bank, prisotnih na srečanju, je pritegnila Nova generacija Hal E-Bank/WEB rešitve, ki popolnoma povezuje uporabnika z njegovo banko. Z uporabo najnovejših tehnologij zajema ta rešitev celoten bančni profil uporabnika – račune, varčevanje in depozite, investicije, kartice, čeke, kredite, zavarovanja, elektronske račune in drugo. Nova generacija spletne rešitve Hal E-Bank omogoča povezovanje uporabnika z uslužbencem banke prek SMS-a, elektronske pošte, „chat“-a, video konference ali prek socialnih omrežij (Facebook, Linkedin, Twitter itd.). Modul za upravljanje prodajnih akcij (CMS) omogoča bankam, da pripravijo ciljno usmerjeno prodajno akcijo (priprava plana podajanja prodajnih vsebin, ciljnih skupin kupcev, oblikovanje obrazcev in nadzornih orodij za spremljanje uspešnosti posameznih prodajnih akcij). Integracija Nove generacije (v spletni aplikaciji, na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih) bankam omogoča tudi upravljanje vsebin prodajnih akcij in prilagajanje ponudbe glede na potrebe končnih uporabnikov na vseh omenjenih kanalih.

Pomemben del srečanja je bil namenjen pregledu trenutnega stanja kvalificiranih certifikatov na pametnih karticah na srbskem tržišču. Poleg uporabe kvalificiranih certifikatov za delo z rešitvijo za elektronsko bančništvo Hal E-Bank v večini bank v Srbiji so bile predstavljene tudi druge možnosti uporabe. Trenutno največje zanimanje pravnih oseb zbuja storitev davčne uprave, in sicer elektronska prijava davka pravnih oseb z uporabo kvalificiranega certifikata.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več