Računalništvo, telefonija
18.01.2012 13:53

Deli z drugimi:

Share

Hitro, zanesljivo, negibljivo – Diski iz Renice Techa

Renice SATAII/III Serija SSD
Renice SATAII/III Serija SSD

Med 28. Februarjem in 1. Marcem 2012, bo v Nurembergu (Nemčija) potekala največja razstava s področja pripetih sistemov Embedded World2012. Tega dogodka se bo poleg ostalih globalno priznanih znamk udeležilo tudi potjetje Renice Technology. Podjetje proizvaja moderne SSD diske, ki računalniškim sistemom zagotavljajo precej hitrejšo dobavo pomnilniških blokov, kot klasični magnetni diski.

Renice lahko ponudi več vrst diskov, modeli so prilagojeni za različne potrebe različnih uporabnikov. V grobem pa se diski delijo na uporabniško, podjetno, industrijsko in vojaško raven. Na dogodku Embedded World2012 pa obljubljajo predstavitev, še mnogo drugih vročih produktov. Nekatere pa bomo predstavili že sedaj.

Renice mSATA/mSATA mini serija SSD

Renicova serija mSATA ponuja vse prednosti SSD diskov. Serija temelji na MLC in SLC Nand tehnologiji. Po standardu JEDEC je mSATA (MO-300B) najmanjši izdelek s PCI-e PCB priključkom. Kot idealen sestavni člen se Renicov mSATA pokaže v pripetih aplikacijah, podatkovnih strežnikih in shranjevalnih aplikacijah.


Renice PATA Serija SSD

Novi E7 predstavlja naslednjo generacijo industrijskega shranjevanja podatkov. V okoljih, ki so za magnetne diske »pregrobi« se E7 pokaže kot hitrejši, zanesljivejši in dlje trajajoči. Nudi delovanje brez vibracij, zmožnost prenašanja velikih temperaturnih razlik z zavidljivimi hitrostmi. Standardna velikost 2.5 palca in IDE priključek omogočata popolno nadomestljivost klasičnih diskov.


Renice SATAII/III Serija SSD

Ker serijsko ATA vodilo vse bolj zamenjuje paralelno ATA vodilo Renice diski podpirajo SATAII (3.0Gb/s) in SATAIII (6.0Gb/s) v več oblikah, kot so 2.5 in 1.8 palčni in pol tanki (MO297) SSD diski.


Renice P1 PCI-e Kartica

Novost na trgu SSD diskov je vsekakor Solid state PCI-E pospeševalnik, ki nudi visoko pasovno širino, visok IOPS (število vhodno/izhodnih operacij na sekundo), in dolgo življenjsko dobo. P1 deluje na operacijskih sistemih Windows in Linux, lahko se uporabi kot pomnilna enota ali velik shranjevalni predpomnilnik.


Renice CF in CFast

Compact Flash in CFast so primerni za OEM (Original Equipment Market) trge, kot so GPS in omrežne naprave, telekomunikacije in industrijske aplikacije. Ker nudijo veliko hitrost pisanja in branja pa so še posebej zaželeni v zrcalno-refleksnih fotoaparatih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več