Računalništvo, telefonija
31.03.2016 19:28
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hočemo superhiter wi-fi povsod!

Z napravami in kompleti Renkforce bo hiter internet dostopen v vsakem prostoru, prihodnost pa se bo naselila v vaš dom ali pisarno.
Hočemo superhiter wi-fi povsod!
Hočemo superhiter wi-fi povsod!

Če v vašem domu še nimate brezžičnega omrežja, vam Conrad Tekkie priporoča brezžični začetni komplet 500 MBit/s Renkforce PL500D WiFi Powerline.

Ta komplet uporablja obstoječo električno napeljavo za ustvarjanje hitrega, novega wi-fi signala (hitrost prenosa do 500 Mbit/s) v kateremkoli prostoru, kjer ga potrebujete. En adapter povežite z usmerjevalnikom, brezžični adapter priključite na vtičnico na želenem mestu in že imate na voljo optimalen WLAN-sprejem.

Adapter ima vgrajeno avtomatsko kodiranje in aktivno zaščito pred nepooblaščenim pristopom, ki ju aktivirate z enostavnim pritiskom na gumb. Pohvali se lahko tudi z inteligentno tehnologijo PowerSave, ki potrošnjo energije samodejno zmanjša na minimum.

Za popolno svobodo pri brskanju na internetu skrbi inteligentna tehnologija WiFiMove, ki omogoča številne WLAN dostopne točke po vsej hiši. In kar je najboljše – vaši pametni telefoni, tablični računalniki ali prenosniki se bodo samodejno prijavili na najbližji oddajnik. Tako boste lahko vedno uživali v polnem WLAN-sprejemu in izkoristili vse možnosti svojih naprav.

Zahvaljujoč brezplačni aplikaciji Cockpit za Android in iOS lahko brezžično domače omrežje, ki ga ustvarja WiFi Move, enostavno nadzorujete. Določite lahko lastna gesla in ostale varnostne nastavitve, ki se bodo samodejno prenesle na vse dostopne točke, pogledate lahko kateri adapterji so povezani z omrežjem, preverite hitrost prenosa podatkov, aktivirate in poskrbite za nastavitve “začasnih” omrežij (ki jih npr. lahko uporabljajo vaši gosti) ali pa nastavite starševski nadzor ter tako poskrbite za varno uporabo interneta.

Seveda lahko svoje domače omrežje s tehnologijo WiFi Move tudi poljubno razširite. Enostavno priključite dodatne adapterje, npr. tiste z LAN priključkom in tako v omrežje povežite Smart TV ali pa igralno konzolo.

V Conradovi ponudbi boste našli še Začetni komplet 500 MBit/s Renkforce PL500D duo Powerline, enojne adapterje PL500D in PL500D WiFi ter omrežni komplet PL500D WiFi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več