Računalništvo, telefonija
01.03.2017 17:00

Deli z drugimi:

Share

Honor ima novo ambasadorko

Honor ima novo ambasadorko
Honor ima novo ambasadorko

Simpatična Manca Notar, ena izmed najboljših superk na svetu, se je pridružila atraktivni in adrenalinski ekipi Honorjevih ambasadorjev. Manco, ki veliko potuje in je zato telefon njen največji tehnološki zaveznik, je navdušil Honor 8 Pink.

Adrenalinski fantje – Timotej Lampe Ignjić in Filip Kržišnik ter Blaž Slanič, ki sta znana pod imenom F&B Acrobatics – so dobili prijetno družbo v krogu ambasadorjev Honorja, Huawijeve sestrske znamke. Pridružila se jim je Manca Notar, 20-letna Škofjeločanka, ki je svetovno znana in uspešna superka.

Manca ni samo vrhunska športnica, pač pa je tudi pridna študentka drugega letnika laboratorijske medicine na Fakulteti za farmacijo. Usklajevanje vseh obveznosti je pogosto zelo naporno, vendar Manca pravi, da se vse da, če se hoče. Zaradi tekmovanj in priprav nanje je večinoma kar štiri mesece na leto v tujini, jo pa to zelo veseli, saj rada potuje in odkriva nove države in mesta. Bila je že na Japonskem, v Združenih Arabskih Emiratih, Las Vegasu, Luzernu, Barceloni, St. Moritzu in še kje. V lepem spominu ima Havaje, Fiji in mesto Hood River v Oregonu, njena najljubša destinacija pa je Gran Canaria, kjer preživi in trenira veliko časa.

Ena izmed tekem, ki nosi posebno mesto v njenem srcu je Molokai2Oahu World Championships leta 2015 na Havajih, kjer je zmagala v mešanih dvojicah, leto pred tem pa je v istem paru dosegla drugo mesto in tako postala najmlajša Evropejka, ki je kadarkoli preveslala omenjeno traso med otokoma Molokai in Oahu, ki se imenuje tudi kanal kosti. Brez dvoma pa ne bo pozabila tudi tekme na Havajih, kjer je doživela srečanje z morskim psom.

Po novem je poleg nahrbtnika s študijskim gradivom njen redni spremljevalec tudi telefon Honor 8 Pink, ki jo je navdušil predvsem z odličnim fotoaparatom, saj ji omogoča, da skrite kotičke sveta in posebne dogodke obeleži s krasnimi fotografijami, ki jih z veseljem deli s svojimi prijatelji in navijači.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več