Računalništvo, telefonija
18.01.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

Honor trenira F&B Acrobatics

Honor trenira F&B Acrobatics
Honor trenira F&B Acrobatics

Honor ponosno predstavlja nova ambasadorja, akrobatski dvojec F&B Acrobatics. Filip in Blaž sta z Honorjem združila moči konec lanskega leta, v tem času pa sta se že dodobra spoprijateljila s svojima novima telefonoma, nad katerima sta povsem navdušena.


Filip Kržišnik in Blaž Slanič sta širni Sloveniji znana pod imenom F&B Acrobatics, množic pa ne navdušujeta samo na domačih tleh, pač pa akrobacije izvajata tudi v tujini. Nastopila sta na talentih v Nemčiji, Španiji, Italiji in drugje, vsak nastop pa je zanju poseben. »Vedno stremiva k novim izzivom, ki bi naju navdajali z adrenalinom, podvige pa iščeva na vsakem koraku – vidiva steber in že plezava nanj. Ker pač lahko in ker je zabavno,« je v smehu povedal Blaž.

Fanta v svojem avanturističnem življenju potrebujeta zanesljiv telefon, ki ju v nobeni situaciji ne pusti na cedilu. »Kot otroka tehnologije sva rada opremljena z najnovejšimi in najbolj zmogljivimi napravami. Najina telefona morata imeti zelo zmogljivo baterijo, zmogljiv procesor, hiter odzivni čas, ter seveda ne sme propasti ob prvem udarcu in stiku z vlago,« je povedal Filip.

Navdušil ju je Honor 8, ki ju je najprej pritegnil zaradi lepega dizajna. Najbolj pa ju je prepričal fotoaparat, ki ustvarja preprosto prelepe fotografije in videe. »Sva pionirja akrobatike pri nas in nimava nobenega trenerja ali mentorja, ki bi naju lahko poučeval, gledal najine treninge in nama pomagal pri vajah ter učenju. Najin trener je tako postal Honor 8, s katerim posnameva treninge, da s pregledovanjem posnetkov piliva tehniko, kombinacije elementov in same nastope,« je zaključil Filip.

Foto: Nejc Puš


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,