Računalništvo, telefonija
20.09.2013 08:59

Deli z drugimi:

Share

HP Horizont 2013 in »nova podoba prihodnosti«

Družba HP tudi letos pripravlja tradicionalno poslovno konferenco HP Horizont 2013. Eden največjih dogodkov s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji bo 26. septembra 2013, na Ljubljanskem gradu. Slogan letošnje konference je »Nova podoba prihodnosti«.
HP Horizont 2013 in »nova podoba prihodnosti«
HP Horizont 2013 in »nova podoba prihodnosti«

Letošnji HP Horizont bo že šesti zapored. Dogodek združuje poslovne uporabnike tehnologij, ponudnike, odločevalce, IT strokovnjake in goste iz drugih gospodarskih področij. Obiskovalcem bo ponudil nov pogled na soočanje z izzivi sodobnega časa preko predstavitve obstoječih primerov dobre poslovne prakse in tehnoloških rešitev, ki pripomorejo k optimizaciji poslovanja – z oprijemljivimi rezultati. HP Horizont je v lanskem letu privabil več kot 400 udeležencev, organizatorji pa pričakujejo dobro udeležbo tudi na letošnjem enodnevnem dogodku.

O novih poslovnih priložnostih z uporabniki tehnologij
Na letošnji konferenci bodo HP strokovnjaki skupaj z gostujočimi govorci predstavili referenčne zgodbe v Sloveniji in tujini, primere, ki že resnično in preverjeno delujejo v praksi. Tako bodo svoje bogate izkušnje z udeleženci delili predstavniki podjetij, kot so Pošta Slovenije, Debitel, Ministrstvo znanosti, izobraževanja in športa Republike Hrvaške, Gen-I, Skupina HSE in drugi, ki so prepoznali poslovne priložnosti v novi podobi prihodnosti in načine, kako jim lahko sodobne informacijske tehnologije pomagajo te izkoristiti.

Poslovno konferenco bo s predstavitvijo svojega pogleda na novo podobo prihodnosti slavnostno otvoril Iztok Klančnik, MBA, generalni direktor Hewlett-Packard Slovenija. V nadaljevanju srečanja bo mag. Boris Novak, generalni direktor Pošte Slovenije, predstavil prednosti sodelovanja z družbo HP pri vstopu na trg ponudnikov IT storitev v računalniškem oblaku. Otvoritvene nastope bo zaključil Andraž Grahek, direktor in partner svetovalnega podjetja Capital Genetics, ki bo s slušatelji delil svoja razmišljanja o ukrepih, potrebnih za učinkovit izhod iz gospodarske krize in ponovno doseganje rasti poslovanja.

V rednem delu poslovne konference bo sledilo več kot 15 strokovnih predavanj s predstavitvami primerov dobre prakse in referenčnih zgodb, strokovni del programa pa bo z govorom v zaključni slovesnosti sklenil dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport v Republiki Sloveniji. Dogajanje bo zaokrožilo tradicionalno večerno druženje v prijetnem ambientu Ljubljanskega gradu.

Poslovna konferenca HP Horizont je dogodek, kjer lahko organizacije spoznajo vse potrebne tehnološke usmeritve za prihodnost. HP v svojem portfelju ponuja celovite infrastrukturne in poslovne rešitve ter širok nabor izdelkov in storitev po meri strank in kupcev. V svojem poslovanju sledi smernicam okoljske odgovornosti, družbeni in gospodarski razvoj pa spodbuja s številnimi dogodki za javnost in poslovne partnerje. Na ta način družba HP predstavlja svoj prispevek k razvoju panoge.

Več informacij o HP Horizont 2013 je na voljo na http://www.hphorizont.si/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več